Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων ο Matip

Δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων ο Matip

Με πρόβλημα τραυματισμού και ο Joel Matip! Τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν για την Liverpool και σύμφωνα με την Telegraph στη σημερινή προπόνηση προέκυψε ακόμη ένα.

Αυτή τη φορά, είναι ο Καμερουνέζος αμυντικός εκείνος που ένιωσε ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και δεν μπόρεσε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα το απόγευμα της Παρασκευής στο AXA Training Centre.

Ο στόπερ θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μέσα στο Σαββατοκύριακο, έτσι ώστε να μπορέσει να προλάβει την αναμέτρηση με την Crystal Palace το βράδυ της Δευτέρας στο Anfield.

Οι Reds έχουν και τον Ibrahima Konate εκτός από τους επόμενους αγώνες λόγω τραυματισμού και αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Matip στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, τότε ο Joe Gomez θα είναι εκείνος που θα ξεκινήσει στο πλευρό του Virgil van Dijk στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας.

Μένει να δούμε αν ο πρώην διεθνής άσος θα μπορέσει τελικά να αγωνιστεί εναντίον των Eagles ή αν το πρόβλημα του θα τον υποχρεώσει να παραμείνει εκτός αποστολής.

Τα καλά νέα για την Liverpool είναι πως κανονικά διαθέσιμοι θα είναι την Δευτέρα οι Naby Keita και Κώστας Τσιμίκας, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους και προπονούνται κανονικά.

Με πρόβλημα και ο Joel Matip.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com