Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Vieira: «Θα είναι μια διαφορετική Liverpool»

Vieira: «Θα είναι μια διαφορετική Liverpool»

Μια διαφορετική ομάδα της Liverpool περιμένει ο Patrick Vieira στον αγώνα της Δευτέρας εναντίον της ομάδας του, της Crystal Palace, όπως τόνισε στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Ο Γάλλος τεχνικός παράλληλα αναγνώρισε πως είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να αμυνθεί για 90 λεπτά στο Anfield.

Ο προπονητής των Eagles για τον αγώνα δήλωσε:

“ Απέναντι σε αυτού του είδους τις ομάδες είναι σημαντικό να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου.”

«Πρέπει να αποδώσεις καλά εκτός κατοχής, να αμυνθείς καλά, να αποδεχτείς ότι θα περάσεις μια δύσκολη περίοδο και να είσαι υπομονετικός για την κατάλληλη στιγμή για να τους πληγώσεις. ”

“ Όλα έχουν να κάνουν με την οργάνωση μας. Πώς μπορούμε να είμαστε πειθαρχημένοι, να κλείνουμε τους χώρους όπου μπορεί να μας βλάψουν, αν το κάνουμε καλά, είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε γενναίοι, να προσπαθούμε να βγούμε μπροστά, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε.

«Το να πάμε στο Anfield και να αμυνθούμε για 90 λεπτά θα είναι δύσκολο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. ”

Για τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής:

“ Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. ”

“ Η ομάδα μπορεί να μην είναι στα καλύτερά της, αλλά πιστεύουμε πως απέναντι μας θα είναι μια διαφορετική ομάδα της Liverpool. Εμείς έχουμε βελτιωθεί από τις τελευταίες 10 ημέρες προπόνησης, ίσως να είναι το ίδιο και για αυτούς. ”

Για τις ιδιαιτερότητες του Anfield πρόσθεσε:

“ Είναι δύσκολο να βρεις καλύτερη ατμόσφαιρα. Οι παίκτες είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι, είναι ένα φανταστικό γήπεδο. ”

“ Θέλουμε να χαρούμε. Θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να το κάνουμε πρόκληση για αυτούς. Πέρυσι είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, εντός έδρας δημιουργήσαμε ξανά αυτές τις καταστάσεις. ”

“ Πρέπει να είμαστε γενναίοι και, με τη δύναμη που έχουμε, να προσπαθήσουμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι με προσωπικότητα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. ”

Για την πρώτη της νίκη η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com