Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joao Gomes: «Όνειρο ζωής να παίξω στην Liverpool»

Joao Gomes: «Όνειρο ζωής να παίξω στην Liverpool»

Ο Joao Gomes είναι ένα αστέρι που δεν έχουν ακούσει πολλοί στην Ευρώπη, αλλά όπως τα περισσότερα στην λατινική Αμερική εχουν το ίδιο όνειρο.

Ως παιδιά, που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, πολλοί παίκτες σε όλο τον κόσμο ονειρεύονται να παίξουν σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του ποδοσφαίρου και να εμφανιστούν στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου.

Ο 21χρονος αγωνίζεται ως μέσος στον βραζιλιάνικο σύλλογο Flamengo και έχει κάνει 41 εμφανίσεις στην ομάδα του Rio de Janeiro στη σύντομη καριέρα του.

Ωστόσο, ο νεαρός Βραζιλιάνος παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να παίξει στη Liverpool στο μέλλον, παρά το ενδιαφέρον πολλών άλλων συλλόγων στην Ευρώπη, αναφέρει το SportWitness.

Μιλώντας για το μέλλον του στο Instagram ζωντανά, ο Gomes είπε μέσω του ESPN Brasil: «Η Liverpool είναι η ομάδα στην οποία θα ήθελα να έπαιζα. Έχω τη μεγάλη επιθυμία να παίξω εκεί. Το να παίξω στο Champions League είναι το μεγαλύτερο δικό μου όνειρό, αλλά και της οικογένειάς μου, το μεγαλύτερο όνειρό τους στο ποδόσφαιρο».

Η Liverpool έχει ήδη μια μεγάλη ομάδα Βραζιλιάνων και Πορτογαλόφωνων στην ομάδα της και θα ήταν το ιδανικό μέρος για να εγκατασταθεί ένας 21χρονος.

Δεν είναι σαφές εάν η Liverpool ενδιαφέρεται για τον νεαρό, αλλά εάν οι Reds κάνουν κίνηση για τον σταρ της Φλαμένγκο, θα ξέρουν τουλάχιστον ότι δεν θα υπάρχουν προβλήματα από την πλευρά του παίκτη στην ένταξη του στον σύλλογο. Έτσι κι αλλιώς για τον νεαρό παίκτη το Merseyside είναι ένα μέρος όπου μπορεί να πραγματοποίησε το «μεγαλύτερο όνειρό του στο ποδόσφαιρο».

Joao Gomes: «Όνειρο ζωής να παίξω στην Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com