Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες της Anfield Road End

Νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες της Anfield Road End

Η Liverpool πρόκειται να υποδεχθεί την Crystal Palace στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα της σεζόν την ερχόμενη Δευτέρα, με τις εργασίες ανάπλασης να συνεχίζονται στην κερκίδα της Anfield Road End.

Με την ολοκλήρωσή του έργου το επόμενο καλοκαίρι, η κερκίδα θα μπορεί να φιλοξενήσει 15.967 οπαδούς, ανεβάζοντας τη συνολική χωρητικότητα του γηπέδου σε 61.015 και καθιστώντας το Anfield το τέταρτο μεγαλύτερο στάδιο στην Αγγλία.

Οι εργασίες δεν θα επηρεάσουν τη συνηθισμένη εμπειρία αγώνα για τους φιλάθλους ή τους ίδιους τους παίκτες, με την επίσκεψη της Palace, στις 15 Αυγούστου, να αναμένεται να κυλήσει ομαλά, όπως συνήθως.

Οι οπαδοί που θα κατευθύνονται προς το στάδιο μόλις αντικρίσουν το νέο στέγαστρο, το οποίο έχει πρόσφατα τοποθετηθεί θα αντιληφθούν την τεράστια κλίμακα του έργου.

Το στέγαστρο έχει πλέον συνδεθεί με το ίδιο το νέο διάζωμα, το οποίο κατασκευάζεται πίσω από το υπάρχον χαμηλότερο διάζωμα.

Η Anfield Road End θα δεσπόζει ψηλότερα από την Sir Kenny Dalglish και το Kop απέναντι, με την αισθητική της να ταιριάζει περισσότερο με τη Main Stand, η οποία ολοκληρώθηκε το 2016.

Οι εργασίες αναβάθμισης αφορούν τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους της Anfield Road End, κάτι που αναμένεται να βελτιώσει την εμπειρία για τους οπαδούς τις ημέρες των αγώνων.

Πέρα από τα συνεχιζόμενα έργα αναβάθμισης του, το Anfield διαθέτει πλέον και ένα νέο υβριδικό σύστημα χλοοτάπητα, το οποίο εγκαταστάθηκε τον Ιούλιο.

Οι νέες φωτογραφίες του γηπέδου, οι οποίες λήφθηκαν από drone είναι πολύ εντυπωσιακές και παρέχουν μια εξαιρετική θέα του νέου γηπέδου.

Η αναβάθμιση της Anfield Road End, η οποία θα κοστίσει περίπου 80 εκατομμύρια λίρες, αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ αρχιτεκτόνων από τον Όμιλο KSS και της κατασκευαστικής εταιρείας Buckingham Group.

Νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες της Anfield Road End
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com