Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έδωσε την απάντηση του στον Jurgen Klopp ο Gini Wijnaldum

Έδωσε την απάντηση του στον Jurgen Klopp ο Gini Wijnaldum

Ο πρώην σταρ της Liverpool Georginio Wijnaldum απάντησε στον ισχυρισμό του Jurgen Klopp ότι ο Ολλανδός είναι ο «τέλειος μέσος» μετά την υπογραφή του στη Roma.

Ο αγαπημένος των οπαδών της Liverpool ήταν σεμνός, καθώς σκέφτηκε τα προηγούμενα σχόλια του παλιού του προπονητή Jurgen Klopp, κατά την επίσημη παρουσίαση της Roma, αφού υπόγραψε τη μετακίνηση του από την PSG.

Ο Ολλανδός διεθνής ήταν αγαπημένος μεταξύ των οπαδών της Liverpool κατά τη διάρκεια της πενταετούς παραμονής του στο κόκκινο μισό του Merseyside, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό όταν ζήτησε ανανέωση συμβολαίου στην καριέρα του στη Liverpool κι έτσι το περασμένο καλοκαίρι μετακινήθηκε στην PSG με ελεύθερη μεταγραφή. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως αναμενόταν στη γαλλική πρωτεύουσα και ο Wijnaldum βρίσκεται στην αιώνια πόλη.

Αυτή τη φορά, ο 31χρονος επέλεξε να υπογράψει στους Ιταλούς της Roma, υπό τις οδηγίες του σημερινού προπονητή, Jose Mourinho. Κατά τη διάρκεια των πρώτων επίσημων καθηκόντων του στα μέσα ενημέρωσης στην Ιταλία, ο Wijnaldum πιέστηκε να σχολιάσει τα λαμπερά σχόλια του παλιού του αφεντικού, του Jurgen Klopp.

Πίσω το 2019, ο προπονητής των Reds σκέφτηκε το γεγονός ότι, ο Wijnaldum ήταν στη λίστα για το διάσημο βραβείο της Χρυσής Μπάλας, εξηγώντας ότι ενώ οι προσπάθειές του μπορεί να είχαν υποτιμηθεί από τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο μέχρι εκείνο το σημείο, δεν είχαν αγνοηθεί στο Liverpool.

«Δεν ευθύνομαι εγώ αν έχει μπει στη λίστα» και πρόσθεσε ο Klopp: «Ο Gini μιλάει στο γήπεδο με τον τρόπο που παίζει. Είναι ο τέλειος μέσος. Έχει όλα τα πράγματα που χρειάζεστε: και τις δύο κατευθύνσεις, μικρούς χώρους, μεγάλους χώρους, δύσκολες προκλήσεις, καλό ποδόσφαιρο, όλα αυτά. Ο Gini είναι μια καλή προσωπικότητα στα αποδυτήρια Δεν είναι ο τύπος που λέει ναι σε όλα».

Απαντώντας στην κολακευτική κριτική τρία χρόνια αργότερα, ο Wijnaldum ανέφερε:
«Είναι πάντα δύσκολο να πει κανείς ποιος είναι ο τέλειος μέσος. Νομίζω ότι στη Liverpool το στυλ μου ταίριαζε καλά με το στυλ παιχνιδιού, οπότε ίσως για τη Liverpool, να ήμουν (ο τέλειος μέσος)».

«Μπορώ να καταλάβω ότι για άλλες ομάδες θα είναι δύσκολο να είναι ο τέλειος μέσος επειδή παίζουν σε άλλο επίπεδο ποδοσφαίρου και άλλο σύστημα. Νομίζω ότι όλοι θα έχουν τη γνώμη τους για το ποιος είναι ο τέλειος μέσος, φυσικά, εάν ένας προπονητής στο κύρος του Klopp λέει ότι είσαι τότε θα είσαι απίστευτα ευτυχισμένος».

Παρά το κομπλιμέντο του Klopp, η απόφασή του Συλλόγου να μην ανταποκριθεί στις μισθολογικές απαιτήσεις του μέσου, ήταν κάτι που οδήγησε στην αποχώρησή του από την Ομάδα, γεγονός που επικρίθηκε από τον ειδήμονα Tony Cascarino την περασμένη σεζόν: «Η μεγάλη απώλεια για τη Liverpool είναι ο Gini Wijnaldum, ο οποίος άφησε ένα μεγάλο κενό όταν πήγε στην PSG», επέμεινε.

«Ο Alex Oxlade-Chamberlain και ο Thiago δεν κάνουν την ίδια δουλειά, ειδικά απέναντι σε μεγάλες φυσικές αντεπιθέσεις όπως ο Declan Rice και ο Tomas Soucek για τη West Ham».

Οι Reds δεν έχουν ακόμη αντικαταστήσει πραγματικά τον Wijnaldum στη μεσαία τους γραμμή στο γήπεδο και βρίσκονται στη μέση μιας κρίσης μετά από μια ξαφνική εισροή τραυματισμών. Όλοι οι Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones, Naby Keita και Thiago Alcantara κάνουν ξόρκια με τους τόσους τραυματισμούς.

Όλα αυτά έρχονται μόνο με ένα παιχνίδι στη νέα σεζόν της Premier League αλλά ευτυχώς υπάρχει ακόμη χρόνος για να διορθωθεί το πρόβλημα ενισχύοντας τις τάξεις τους στη μετεγγραφική περίοδο. Αυτό θα σήμαινε ότι ο Klopp θα πρέπει να κάνει πίσω στην προηγούμενη δήλωσή του ότι η Liverpool έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της για το καλοκαίρι.

Την περασμένη σεζόν, ο Klopp ομολόγησε ότι του λείπει ακόμα ο Wijnaldum. «Ακόμα και όταν προετοιμαζόμαστε για έναν αντίπαλο όπως η Chelsea κοιτάμε τα παιχνίδια μας εναντίον της Chelsea και βλέπουμε τον Gini να τρέχει εκεί» και πρόσθεσε. «Πρέπει ακόμα να το συνηθίσουμε. Δεν μας λείπει μόνο στο γήπεδο, αλλά μας λείπει πραγματικά και στα αποδυτήρια.»

Έδωσε την απάντηση του στον Jurgen Klopp ο Gini Wijnaldum
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com