Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Phil Thompson: «Θα εκπλήξει πολύ κόσμο ο Carvalho»

Phil Thompson: «Θα εκπλήξει πολύ κόσμο ο Carvalho»

Ο πρώην manager και παίκτης παλιότερα των Κόκκινων Phil Thompson είναι ένθερμος οπαδός του Fabio Carvalho και δεν διστάζει να δημοσιοποιήσει τον ενθουσιασμό του γι’ αυτόν σε κάθε ευκαιρία.

Πριν από λίγες εβδομάδες μιλώντας τότε στην LFCTV, μετά τον φιλικό αγώνα εναντίον της RB Leipzig είχε πει: «Ο Fabio Carvalho πρόκειται να γίνει αστέρας. Υπάρχει κάτι σ’ αυτόν όταν παίρνει την μπάλα. Ο τρόπος με τον οποίο ‘βλέπει’ στον αγωνιστικό χώρο είναι το λιγότερο εκπληκτικός.»

Πρόσφατα μιλώντας στο Off the Ball podcast αναφέρθηκε και πάλι στον νεοαποκτηθέντα παίκτη της Liverpool κάνοντας μάλιστα και μια μικρή σύγκριση με τον David Beckham.

«Τον έχω δει αρκετές φορές όταν έπαιζε στη Fulham και αυτό που νομίζω ότι θα φέρει στη Liverpool είναι και οι assists πέρα από τα τέρματα.»
«Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κοιτάνε αυτά τα στοιχεία. Μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου με αυτόν τον τρόπο αλλά πρέπει και να το έχεις, όπως το είχε και ο David Beckham.»
συνέχισε.

«Κάποιοι λένε ‘Κοίτα ελέγχει σε ποιον θα δώσει τη μπάλα’. Αλλά όχι δεν το κάνει έτσι ακριβώς. Απλά στέλνει την μπάλα στη σωστή περιοχή για τους επιθετικούς. Μπορώ να σας πω ότι θα γίνει αστέρας. Έχει τέτοια ικανότητα που θα τους σοκάρει όλους.» ολοκλήρωσε.

Phil Thompson: «Θα εκπλήξει πολύ κόσμο ο Carvalho»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com