Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Graeme Souness: «Προτιμούσα τον Anelka από τον Michael Owen»

Graeme Souness: «Προτιμούσα τον Anelka από τον Michael Owen»

Ο θρυλικός παίκτης αλλά και manager των Κόκκινων μετέπειτα Graeme Souness, ομολόγησε ότι κατά την περίοδο που ήταν manager της Newcastle, από το 2004 ως το 2006, θα επέλεγε τον Nicolas Anelka αντί του Michael Owen στην επίθεση της ομάδας του.

Στην πρώτη του σεζόν στις «Καρακάξες», ο Souness τους οδήγησε στον ημιτελικό του FA Cup και στα προημιτελικά του UEFA Cup.
Έχοντας ως οδηγούς εκείνες τις επιτυχίες η Διοίκηση της Newcastle αποφάσισε το επόμενο καλοκαίρι να ενισχύσει την ομάδα ξοδεύοντας σημαντικά ποσά, συμπεριλαμβανομένης και της μεταγραφής ρεκόρ τότε, του Michael Owen.

Ο Souness όμως αποκάλυψε ότι ήθελε να αποκτήσει τον Nicolas Anelka που έπαιζε τότε στην Τουρκία αντί του Owen, επισημαίνοντας ότι την τελική απόφαση την έλαβε ο τότε ιδιοκτήτης της ομάδας, Freddy Shepherd.

«Ήταν ο Πρόεδρος και αυτός τον διάλεξε. Τι άλλο θέλατε να κάνω;» είπε στο talkSport. «Η ιστορία του Michael Owen. Ακούστε ποιος δεν θα ήθελε τον Michael Owen; Ήταν παίκτης της Real Madrid, μεγάλος παίκτης της Real Madrid.»
«Εγώ ήθελα-ποιος ήταν εκείνος που έπαιξε στην Bolton και στην Arsenal- τον Anelka, που ήταν στην Fenerbahce εκείνη την περίοδο.»
«Είχα συναντήσει τους αντιπροσώπους του και ο παίκτης ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Αγγλία. Αλλά δεν ήταν αποδεκτός από τον Freddy Shepherd, δεν τον ήθελε.»

Ο Souness εξήγησε επίσης πως μετά την θητεία του στη Newcastle δεν ήθελε πλέον να ασχοληθεί με το management.
«Ε ναι.. Προφανώς αυτό δεν ήταν το μόνο πράγμα που συνέβη εκεί. Βρήκα ότι η δουλειά αυτή..το γεγονός ότι δεν εργάστηκα ξανά ως manager νομίζω ότι σας λέει τα πάντα για τη δουλειά αυτή.» ολοκλήρωσε.

Graeme Souness: «Προτιμούσα τον Anelka από τον Michael Owen»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com