Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chris Sutton: «Το χειρότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο κάνει ο Klopp»

Chris Sutton: «Το χειρότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο κάνει ο Klopp»

Ο Chris Sutton κατέκρινε τον Jurgen Klopp μετά τα παράπονα του τελευταίου για τη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της Fulham.

Η Liverpool δεν ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη Premier League, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη νεοφώτιστη ομάδα στο Craven Cottage. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής των reds δήλωσε πως το χορτάρι του γηπέδου ήταν αρκετά ξηρό και αυτό δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του.

O Sutton σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ υποστήριξε ότι ο Γερμανός τεχνικός χρησιμοποιεί άσχετες δικαιολογίες για να καλύψει την αγωνιστική ανεπάρκεια της ομάδας του. Πιο χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο Klopp για το χορτάρι στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Fulham είναι μία από τις χειρότερες δικαιολογίες στο ποδόσφαιρο. Όπως πολλοί προπονητές, έτσι και ο Klopp είναι εξοπλισμένος με μια λίστα από δικαιολογίες όταν τα πράγματα δε πηγαίνουν όπως τα έχουν σχεδιάσει. Μερικές φορές, ένας προπονητής οφείλει να λέει τα πράγματα ως έχουν.»

Το αν ο Γερμανός εννοούσε τα όσα είπε ή τα χρησιμοποίησε ως ασπίδα προς τους παίχτες του παραμένει άγνωστο. Αποτελεί έναν από τους καλύτερους ανθρώπους και προπονητές στο ποδόσφαιρο και ίσως με αυτή του τη κίνηση να ήθελε να βγει μπροστά για να προστατέψει τους παίχτες του από τη κριτική.

Chris Sutton: «Το χειρότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο κάνει ο Klopp»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com