Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Νιώθω καλύτερα με τη νίκη επί της City»

Fabinho: «Νιώθω καλύτερα με τη νίκη επί της City»

O Fabinho μετά τη νίκη της Liverpool στο Community Shield.

Ο Fabinho παραδέχθηκε ότι αυτό που έκανε περισσότερο απολαυστική τη νίκη της ομάδας του στον αγώνα του Community Shield ήταν η ποιότητα του αντιπάλου.

Η ομάδα του Pep Guardiola έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα τα 5 τελευταία χρόνια, σε βάρος των Κόκκινων σε 2 από αυτές τις περιπτώσεις αφού η διαφορά στη βαθμολογία ήταν μόλις ένας βαθμός.

Και μπορεί το αποτέλεσμα του αγώνα στο Kings Power Stadium να μην έχει κάποια σημαντική επίπτωση για τη σεζόν που ξεκινά σε λίγες ημέρες, εντούτοις ο Βραζιλιάνος διεθνής απόλαυσε τη νίκη, η οποία ήταν μόλις η 3η σε 11 αναμετρήσεις των δύο ομάδων.
«Φυσικά είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις τρόπαια» είπε ο Fabinho στο PA News Agency.
«Δεν θα πω όμως ψέματα. Ήταν απολαυστική η νίκη εναντίον της City γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία και νιώθεις πολύ καλά όταν τους κερδίζεις.»

«Νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος για το ξεκίνημα της σεζόν και ήταν σημαντικό για εμάς γιατί ο αγώνας ήταν πολύ έντονος και σκληρός από πλευράς φυσικής κατάστασης.»
«Για όλους τους παίκτες που έπαιξαν και τα 90 λεπτά ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό, αφού στα φιλικά προετοιμασίας κανένας δεν αγωνίστηκε για 90 λεπτά.»
«Ήταν καλό για τα πόδια αλλά και για καλύτερη φυσική κατάσταση όσο αφορά το ξεκίνημα της σεζόν.»
συνέχισε.

Και επειδή στον αγώνα του Σαββάτου εναντίον της City, έλαμψε ο Darwin Nunez, ο Fabinho δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και σε αυτόν.
Έχοντας δε ως δεδομένη την τάση του Jurgen Klopp να εισάγει τους νέους παίκτες με αργούς ρυθμούς στην πρώτη ενδεκάδα, ο Fabinho δικαιολογεί κάτι που το έζησε και ο ίδιος με τον ερχομό του, το αφεντικό του αφού προηγείται πάντα μια περίοδο προσαρμογής.

Θεωρεί πάντως ότι ήταν σημαντικό για τον Ουρουγουανό να πετύχει γκολ στον πρώτο του επίσημο αγώνα.
«Βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής.» είπε. «Είδαμε ότι γίνεται καλύτερος. Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας δεν ήξερε αρκετά καλά την ομάδα αλλά πλέον έχουμε πραγματοποιήσει μαζί 3 εβδομάδες προπόνησης οπότε έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε.»
«Και εμείς βέβαια μαθαίνουμε τον τρόπο με τον οποίο παίζει ο ίδιος. Γνωρίζουμε ότι είναι γρήγορος και δυνατός και θα έχουμε πλέον το κατάλληλο εννιάρι στην μικρή περιοχή. Από ότι φαίνεται η μπάλα θα τον ακολουθεί και θα έχει πάντα ευκαιρίες να σκοράρει. Ήταν πραγματικά σημαντικό γι’ αυτόν να σκοράρει στον πρώτο επίσημο αγώνα του με την Liverpool και θα αποδειχθεί σημαντικός παίκτης για εμάς στη νέα σεζόν.»
«Για να είμαι ειλικρινής όλοι μας θέλουμε να παίζουμε και όλοι μας νομίζουμε ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για μια νέα ομάδα, σε ένα νέο πρωτάθλημα και τελικά ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ένταση.»
«Μαθαίνουμε όμως από τους παίκτες που βρίσκονται εδώ και χρόνια στη Liverpool οπότε είναι σημαντικό γι’ αυτόν να μάθει από τον Bobby και τον Diogo(Jota).»

«Έχει αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τον Bobby, πάντα είναι μαζί, οπότε νομίζω ότι ο Bobby θα του δώσει μερικές σημαντικές πληροφορίες, κάτι που θα τον βοηθήσει άμεσα.»
«Ανήκει στο είδος του παίκτη, όπως ο Luis(Diaz) που θα τον βάλεις στην ομάδα και θα πετυχαίνει τέρματα κάνοντας καλή δουλειά και θα δίνει πολύ δουλειά στους αντίπαλους επιθετικούς.»
ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com