Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχωρεί από την Liverpool o γιατρός Dr. Jim Moxon

Αποχωρεί από την Liverpool o γιατρός Dr. Jim Moxon

Οι Κόκκινοι ανακοίνωσαν ότι για τη νέα σεζόν θα στερηθούν των υπηρεσιών του γιατρού Jim Moxon. Ο οποίος ήταν αναπόσπαστο μέλος του ιατρικού επιτελείου από το 2020.

Το Ιατρικό τμήμα της ομάδας έζησε πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια σε μια προσπάθεια που είχε ως στόχο να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος τραυματισμού των παικτών.

Αυτό το καλοκαίρι έγιναν κάποιες νέες προσλήψεις και επιτεύχθηκε η δημιουργία ενός νέου ρόλου με τον Frigyes Vanden Auweele να αναλαμβάνει επικεφαλής για θέματα οστεοπάθειας, ενώ στον Dr Andreas Schlumberger δόθηκαν νέες αρμοδιότητες.

Ο Schlumberger αναλαμβάνει πλέον τον ρόλο του επικεφαλής σε θέματα Ιατρικής αλλά και Φυσικής Κατάστασης για τη νέα σεζόν.

Θα αναλάβει όμως τα καθήκοντα του χωρίς την εξειδίκευση του Jim Moxon ο οποίος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ομάδα με την αποχώρηση του όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα.

«Κατά τη διάρκεια του χρόνου μου στη Liverpool συνάντησα και συνεργάστηκα με φανταστικούς ανθρώπους σε κάθε τμήμα της ομάδας.» είπε ο Moxon στο επίσημο site των Κόκκινων.

«Έμαθα πολλά για το πως δημιουργείται μια σπουδαία ομάδα και πως να γίνω καλύτερος γιατρός.» συνέχισε.

«Θα ήθελα να ευχηθώ στον καθένα στην ομάδα- παίκτες και επιτελείο, τα καλύτερα για τη νέα σεζόν αλλά και για το μέλλον

Ο Jim Moxon ανέλαβε στην ομάδα το 2016 τα καθήκοντα του επικεφαλής Αθλητικής Ιατρικής και Φυσικής Κατάστασης στην Ακαδημία ενώ το 2020 προωθήθηκε στη θέση του γιατρού της πρώτης ομάδας,αντικαθιστώντας τον Andy Massey -πρώην επικεφαλής Ιατρικών Υπηρεσιών.

Ο Moxon είχε συνεχή παρουσία στον πάγκο των Κόκκινων κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τους προγράμματος και το πρόσωπο του ήταν γνώριμο στους οπαδούς της ομάδας αφού ήταν ένας από τους πρώτους που έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρουν βοήθεια στους παίκτες.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν οι Κόκκινοι για την αντικατάσταση του θα προωθήσουν κάποιον από το Ιατρικό Τμήμα της ομάδας αν και μια άμεση πρόσληψη φαίνεται πιο πιθανή.

 

Αποχωρεί ο Jim Moxon.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com