Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προχωράει για νέο δανεισμό ο Sepp van den Berg

Προχωράει για νέο δανεισμό ο Sepp van den Berg

O van den Berg με τον Klopp.

Όπως όλα δείχνουν ο νεαρός Ολλανδός κεντρικός αμυντικός Sepp van den Berg είναι έτοιμος για άλλον έναν δανεισμό μακριά από το Anfield.

Ο Sepp van den Berg έφτασε στο Liverpool με τις ελπίδες να μιμηθεί τον Virgil van Dijk και τώρα θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει της ικανότητες του με την μορφή δανεισμού σε ομάδα της Premier League, αυτή την φορά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος πρόκειται να κατευθυνθεί στη Νότια Ακτή για να συνδεθεί με τη νεοπροβιβαζόμενη Bournemouth δανεικός για μια σεζόν, καθώς θέλει να πάρει την πρώτη του γεύση από την εμπειρία της κορυφαίας κατηγορίας.

Ο Van den Berg, ο οποίος εντάχθηκε στους Reds το 2019 από την Eredivisie PEC Zwolle για 1,5 εκατομμύριο £, είχε περάσει τους τελευταίους 18 μήνες ως δανεικός στην ομάδα της Championship Preston North End. Και έπαιξε σημαντικό ρόλο για την ομάδα του Ryan Lowe, κάνοντας 66 εμφανίσεις και σκοράροντας δύο φορές, καθώς τερμάτισαν 13οι την περασμένη σεζόν.

Όλα τώρα δείχνουν πως είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην πολλά υποσχόμενη καριέρα του στη Liverpool με μια άλλη προσωρινή αλλαγή δανεισμού, που τον φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου του να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας της Liverpool. Ο νεαρός έφτασε στο Anfield με μεγάλες ελπίδες και σιγουριά, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε μια μέρα να αποδειχτεί καλύτερος από το σύμβολο της Λίβερπουλ, Virgil van Dijk.

Μιλώντας τη στιγμή της μεταγραφής του, στους Reds εξέφρασε τις φιλοδοξίες του να γίνει βασικός παίκτης στην ομάδα της liverpool και να εμφανιστεί στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας όπως ακριβώς ο συμπατριώτης του Virgil van Dijk, εξηγώντας ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί μια ομάδα στο μέγεθος του Merseyside.

«Δεν λες όχι σε έναν σύλλογο όπως η liverpool», είπε ο van den Berg, όπως αναφέρει η The Mirror. «Ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά το βλέπω ως ένα φανταστικό βήμα. Και τι θα γινόταν αν είχα πει όχι; Ποιος θα πει ότι η Liverpool θα εμφανιζόταν ξανά δύο χρόνια αργότερα για τα ίδια χρήματα; Ή αν τραυματιστώ ή είμαι εκτός φόρμας, τότε μπορώ ήδη να σας πω: δεν θα έρθουν.»

«Το όνειρό μου είναι να βασικος στη liverpool και στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Ελπίζω επίσης να μπορώ να γίνω ακόμα καλύτερος από τον Virgil van Dijk. Ξέρω: με αυτό έβαλα ψηλά τον πήχη. Αλλά νομίζω ότι πρέπει πάντα να ονειρεύεσαι και να βάζεις υψηλούς στόχους.»

Οι σκάουτερ του Anfield συνέρρεαν στην Ολλανδία για να παρακολουθήσουν τον Sepp van den Berg όταν ήταν ένα ακατέργαστο διαμάντι, ένα ταλέντο στην πλευρά του Jaap Stam’s και αφού πρώτα πραγματοποίησε 16 εμφανίσεις στην πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας, προτού αποφασίσουν να καταθέσουν επταψήφιο ποσό.

Η ομάδα scouts κατάλαβε ότι είχε την ικανότητα να ακολουθήσει τα βήματα του Joe Gomez ο οποίος υπέγραψε για μόλις 3,5 εκατομμύρια λίρες από την Charlton το 2015 και έγινε βασικός παίχτης της ομάδας του Jurgen Klopp

Μένει λοιπόν να δούμε αν ο Sepp van den Berg μπορεί να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον Άγγλο αμυντικό αφού έκανε μόλις τέσσερις εμφανίσεις για την ομάδα των Κόκκινων – όλες εκ των οποίων έχουν έρθει σε διοργανώσεις κυπέλλου – και χρειάστηκε να είναι υπομονετικός ενώ έπαιζε για τους Under-23. πριν μετακομίσει στο Preston.

Ο ανταγωνισμός για θέσεις στην άμυνα είναι επίσης έντονος, με τους Van Dijk, Gomez, Joel Matip και Ibrahima Konate να προηγούνται με τη σειρά, και ακόμη και νεαρούς όπως ο Billy Koumetio να εντυπωσιάζουν σε επίπεδο νέων.

Αλλά μια καλή σεζόν στο Vitality Stadium μπορεί να του ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του και ίσως προσφέρει ένα βήμα ακόμη για να το όνειρο του στο Anfield πραγματικότητα στο εγγύς μέλλον.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com