Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Lijnders αποκαλύπτει πως ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Diaz

Ο Lijnders αποκαλύπτει πως ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Diaz

Ο Pep Lijnders σε συνέντευξη του στη Liverpool ECHO αποκάλυψε πως έκλεισε η μεταγραφή τοφ Luis Diaz, καθώς και τον ρόλο που διαδραμάτισε εκείνος στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Ολλανδός αποκάλυψε τι ακριβώς είπε στον Diaz:

“ Του είπα: «Σε θέλουμε απεγνωσμένα και πιέζουμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα με τους ιδιοκτήτες μας και τον αθλητικό μας διευθυντή, αλλά τέτοιου είδους μεταγραφές δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. ”

“ Το καλό είναι ότι θα προπονηθείς με τον Virgil, τον Robbo και τον Trent και θα σε κάνουν πολύ πιο δυνατό. Η ιδέα μας είναι να δημιουργούμε και να σκοράρουμε, θα πρέπει να διαλύεις αυτούς τους τύπους κάθε μέρα στην προπόνηση, κάτι που θα σε κάνει καλύτερο. ”

“ Του είπα ότι δεν υπάρχουν πολλοί σύλλογοι με περισσότερη ιστορία και κουλτούρα από την Porto, αλλά η Liverpool ήταν ένας από αυτούς και θα το ένιωθε αυτό. Στη συνέχεια, ο Julian Ward πήγε με το τηλέφωνό του στην τροπαιοθήκη στο AXA και τελείωσε με ένα «θέλουμε να προσθέσουμε και άλλα τρόπαια σε αυτό και γι’ αυτό σε θέλουμε». ”

Όσο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής πρόσθεσε: 

“ Αποκτήσαμε τον παίκτη που θέλαμε. ”

“ Ο αθλητικός μας διευθυντής με κάλεσε. Μόλις συμφωνήσαμε με την Porto, αλλά και η Tottenham προσπαθούσε. ”

“ Ο Ward και ο Jurgen έπρεπε να μιλήσουν με τον Luis Diaz σε πέντε λεπτά. Συμμετείχα στην κλήση και ο Jurgen εξηγούσε στον Luis πώς θα ταίριαζε στο στυλ μας και ότι θα τον βοηθούσαμε. ”

“ Αν το αγόρι δεν ήταν σίγουρο, θα ήταν μετά από αυτό.. Θα ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν; Το ελπίζαμε. ”

Ο Luis Diaz κατέκτησε δύο τίτλους στην πρώτη του σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com