Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Salah σε μορφή καρτούν στη νέα διαφήμιση της Adidas (vid)

Ο Salah σε μορφή καρτούν στη νέα διαφήμιση της Adidas (vid)

Ο επιθετικός της Liverpool, Mohamed Salah, πρωταγωνιστεί μαζί με το αστέρι της γυναικείας ομάδας της Arsenal, Vivianne Miedema και τους χαρακτήρες της αμερικανικής κωμικής σειράς κινουμένων σχεδίων, Rick και Morty, στη διαφήμιση για τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια Adidas Speedportal.

Ο Αιγύπτιος, κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην Liverpool, έχει φορέσει παπούτσια Adidas και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία αστέρια της αθλητικής εταιρείας.

Ο Salah και η Miedema παρουσιάζονται έτοιμοι να βγουν στο γήπεδο, στην αρχή της νέας σεζόν της Premier League, φορώντας τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια Speedportal της Adidas, σε μια εντυπωσιακή απόχρωση (Portal Fluid Green), και οι Rick και Morty αναλαμβάνουν να τα προωθήσουν στην αγορά με το σλόγκαν «πολυδιάστατη ταχύτητα» (multidimensional speed).

«Πρέπει να κατανοήσετε το σύγχρονο ποδόσφαιρο και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η ταχύτητα», εξηγεί η Franziska Aurnhammer, Senior Product Manager στην Adidas.

«Έχει περάσει η εποχή των γραμμικών ταχύτατων σπριντ. Σήμερα, στο ποδόσφαιρο, η ταχύτητα πολλαπλών κατευθύνσεων είναι εξαιρετικά σημαντική. Είναι ένα παιχνίδι υψηλής πίεσης, οι επιθέσεις είναι πιο γρήγορες, υπάρχει λιγότερος χρόνος με τη μπάλα».

«Υπάρχει μεγάλη πρόσθετη πίεση στους παίκτες να αποδώσουν γρηγορότερα όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Πρέπει να αντιδράς γρήγορα, να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις γρήγορα. Από εκεί προήλθε η ιδέα της πολυδιάστατης ταχύτητας»

Νέα διαφήμιση με τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com