Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool και Standard Chartered συνεχίζουν μαζί!

Liverpool και Standard Chartered συνεχίζουν μαζί!

Η Liverpool και Standard Chartered Bank συμφώνησαν τελικά να ανανεώσουν την συνεργασία τους για τα τέσσερα επόμενα χρόνια, σε ένα deal που θα αποφέρει συνολικά περισσότερα από £200 εκατομμύρια στους Reds.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται μαζί από τον Ιούλιο του 2027 και μόλις ολοκληρωθεί η νέα τους συμφωνία θα έχουν κλείσει 17 σεζόν συνεργασίας.

Το νέο deal συμπεριλαμβάνει και τη χορηγία της ομάδας γυναικών του συλλόγου που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι Reds το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν σε συζητήσεις και με άλλες εταιρείες, όμως την τελευταία εβδομάδα η Standard Chartered ανέβασε κατά πολύ την προσφορά της και συμφώνησε τελικά με τους Κυπελλούχους Αγγλίας.

Ο Billy Hogan δήλωσε μετά την ανανέωση της συνεργασίας:

“ Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία για την LFC και δεν θα μπορούσα να είμαι περήφανος που επιβεβαίωσα μια τετραετή ανανέωση της ήδη μακράς και επιτυχημένης συνεργασίας μας με την Standard Chartered. ”

“ Είμαστε σε ένα απίστευτο ταξίδι μαζί και η υποστήριξη της Standard Chartered υπήρξε βασικός μοχλός στις πιο πρόσφατες επιτυχίες μας, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, με την πίστη και τη δέσμευσή τους στη Liverpool Football Club. ”

“ Η συνεργασία μας μπόρεσε να ευδοκιμήσει λόγω των κοινών μας αξιών και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε τις κοινότητες και τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο. ”

Συνεχίζει με την Standard Chartered η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com