Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποτροπή στον τραυματισμό του ο Jota!

Υποτροπή στον τραυματισμό του ο Jota!

Από νωρίς ξεκίνησαν τα προβλήματα τραυματισμών για τη Liverpool, καθώς ο Diogo Jota φέρεται να υπέστη υποτροπή στην προσπάθεια του να ενσωματωθεί στις ομαδικές προπονήσεις.

Ο επιθετικός της ομάδας είχε υποστεί μυϊκό τραυματισμό με την εθνική του ομάδα στις αρχές του περασμένου μήνα και δεν συμμετείχε μέχρι και χθες στις κανονικές προπονήσεις των Reds, αφού έπρεπε πρώτα να ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Σήμερα, προσπάθησε να προπονηθεί ξανά με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στο ίδιο ακριβώς σημείο και θα κάνει εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του, καθώς και το διάστημα της απουσίας του.

Για τον τραυματισμό του Πορτογάλου, μίλησε ο Jürgen Klopp:

“ Ο Diogo είναι άτυχος ε; ”

“ Υπέστη έναν τραυματισμό προς το τέλος της περσινής σεζόν. Προπονήθηκε κανονικά χθες, όμως τραυματίστηκε ξανά σήμερα. Αυτό δεν είναι καλό. ”

“ Τώρα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα. Έκανε εξετάσεις σήμερα το πρωί, οπότε θα πρέπει να δούμε. Είναι στο ίδιο σημείο. ”

«Ο Ali επίσης δεν ήταν στο 100% νωρίτερα. Ένιωσε κάτι στο ζέσταμα, οπότε θα πρέπει να δούμε ξανά. Νομίζω ότι λίγο πολύ όλοι οι άλλοι είναι καλά. Είναι η περίοδος του χρόνου που πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. ” Σημείωσε ο Klopp.

Ανησυχία για Diogo Jota που έκανε εξετάσεις.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com