Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > F. Romano: «H Real ήθελε Nunez μετά την αποτυχία με Mbappe»

F. Romano: «H Real ήθελε Nunez μετά την αποτυχία με Mbappe»

Μεταγραφικό μπαμ έσκασε σήμερα ο έμπιστος Ιταλός δημοσιογράφος Fabrizio Romano για ενδιαφέρον της Real Madrid για απόκτηση του Darwin Nunez.

Ο δημοσιογράφος του Sky italia ανέφερε ότι η Real Madrid ενδιαφέρθηκε έντονα για τον παίκτη, καθώς δεν κατάφεραν να κλείσουν το Deal με το Kylian Mbappe.

Αναφέρει μάλιστα ότι, η Real εξέτασε σοβαρά την πιθανότητα απόκτησης τού και ήταν σε θέση να τον αποκτήσει με κάθε κόστος, πράγμα το οποίο δεν έγινε καθώς ο Darwin Nunez δεν έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο και στην La Liga απαγορεύεται να αποκτήσεις παίκτες από χώρες εκτός Ευρώπης πλην ενός συγκεκριμένου αριθμού παικτών.

Επιπρόσθετα, ο Romano αναφέρει ότι η ομάδα ενδιαφερόταν για την απόκτηση του πολύ καιρό πριν αγωνιστεί απέναντι στην Liverpool στο anfield καθώς, οι Scourers της ομάδας είχαν ενθουσιαστεί από το ταλέντο του.

Η ομάδα όταν έμαθε ότι ο Sadio Mane θα αποχωρήσει από το Anfield τον είχαν νούμερο ένα στην λίστα για αντικαταστάτες του και κερδίζοντας τον ανταγωνισμό τον απέκτησε.

Ύστερα ανέφερε ότι η United του Erik Ten Hag τον ήθελε αλλά μόνο με το πόσο τον 70 εκατομμυρίων πράγμα το οποίο δεν θα γινόταν διότι ο παίκτης ήθελε να μετακομίσει στο Anfield.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δούμε τον Darwin Nunez για πρώτη φορά σε προπόνηση με τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας.

O Darwin Nunez φωτογραφίζεται μετά την επισημοποίηση της απόκτησής του.
O Darwin Nunez φωτογραφίζεται μετά την επισημοποίηση της απόκτησής του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com