Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διέρρευσαν και οι νέες στολές τερματοφυλάκων της Liverpool

Διέρρευσαν και οι νέες στολές τερματοφυλάκων της Liverpool

Μετά από την χθεσινή διαρροή νέων φωτογραφιών της εκτός έδρας εμφάνισης της Liverpool και οι τρεις νέες στολές τερματοφυλάκων έχουν διαρρεύσει από αξιόπιστη πηγή, με μια νέα κίτρινη φανέλα να προστίθεται σε αντίθεση με προηγούμενες πληροφορίες, οι οποίες υποστήριζαν ότι μια μαύρη φανέλα τερματοφύλακα θα συνοδεύει την εκτός έδρας εμφάνιση.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Footy Headlines ανέφερε ότι «μένει να δούμε αν η Liverpool θα χρησιμοποιήσει μια ανθρακί/μαύρη στολή τερματοφύλακα, όπως αρχικά προοριζόταν από τη Nike, ως εκτός έδρας φανέλα τερματοφύλακα».

Ωστόσο, τρεις αναρτημένες εικόνες στο Twitter από τον @KB2X, ο οποίος έχει αποδειχθεί αξιόπιστη πηγή στο παρελθόν, παρουσιάζουν την ήδη γνωστή λιλά φανέλα τερματοφύλακα μαζί με μια πράσινη και μια κίτρινη εμφάνιση.

Η πράσινη φανέλα τερματοφύλακα, σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, θα συνοδεύει την τρίτη εμφάνιση των Reds και τώρα φαίνεται ότι η κίτρινη φανέλα τερματοφύλακα θα συνοδεύει την εκτός έδρας εμφάνιση.

Και τα τρία σετ τερματοφυλάκων θα βασίζονται στο ίδιο πρότυπο, όπως συνήθως πράττει η Nike.

Η νέα εκτός έδρας φανέλα της Liverpool αναμένεται να παρουσιαστεί είτε λίγο πριν είτε στο φιλικό προετοιμασίας εναντίον της Manchester United στις 12 Ιουλίου.

Οι νέες εμφανίσεις τερματοφυλάκων.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com