Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαρροή νέων φωτογραφιών της εκτός έδρας φανέλας της Liverpool

Διαρροή νέων φωτογραφιών της εκτός έδρας φανέλας της Liverpool

Νέες φωτογραφίες της καινούριας εκτός έδρας εμφάνισης της Liverpool διέρρευσαν χθες, οι οποίες προκάλεσαν διιστάμενες αντιδράσεις από τους οπαδούς.

Για τους εκτός έδρας αγώνες της επερχόμενης σεζόν, οι Reds πρόκειται να φορέσουν ένα φιλόδοξο ιριδίζον σχέδιο σε λευκό φόντο, με τη Nike να πειραματίζεται έντονα με τις εναλλακτικές εμφανίσεις των ομάδων για τη σεζόν 2022/23.

Προηγούμενες διαρροές επιβεβαίωσαν το βασικό σχέδιο, αλλά τώρα, μέσω του λογαριασμού στο Twitter, της τουρκικής ιστοσελίδας esvaphane, έχουν διαρρεύσει επίσημες εικόνες της εκτός έδρας φανέλας.

Οι εικόνες φαίνεται να προέρχονται είτε από τον επίσημο ιστότοπο της Nike είτε από τον διαδικτυακό λιανοπωλητή ASOS, με τον τελευταίο να έχει ήδη διαρρεύσει κατά λάθος την τρίτη εμφάνιση των Reds, μέσω μιας ανάρτησης στο TikTok.

Ιριδίζοντα μοτίβα καλύπτουν ολόκληρο το μπροστινό μέρος της φανέλας, με μαύρο τόνο για τις μανσέτες και τα λογότυπα στα μανίκια, συμπεριλαμβανομένου του σήματος LFC και του χορηγού Standard Chartered.

Στο πίσω μέρος, υπάρχει ένα λευκό πλαίσιο για τα ονόματα και τους αριθμούς των παικτών, με το αφιέρωμα στο Hillsborough (’97’) να προεξέχει στο λαιμό.

Η αντίδραση των οπαδών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ανάμεικτη, γεγονός το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη:

«Δεν μου αρέσει το σχέδιο της πλάτης, αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ ωραία εμφάνιση».

«Ελευθερώστε μας από τα δεσμά της Nike!»

«Η χειρότερη εμφάνιση που είχαμε ποτέ!»

«Θα προτιμούσα η πλάτη να ήταν εντελώς λευκή, όμως είμαι σίγουρος ότι θα φαίνεται πιο όμορφη με το όνομα και τον αριθμό να καλύπτουν το κενό».

«Μοιάζει με εικόνα τηλεόρασης, της οποίας κόπηκε η δορυφορική σύνδεση!»

«Γιατί είναι αδύνατο για μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, με άπειρους πόρους, να φτιάξει ένα σετ 3 καλών εμφανίσεων;»

«Μπορεί να δείχνει καλύτερη φορεμένη από τους παίκτες, αλλά από τις φωτογραφίες αυτό το σχέδιο φαίνεται φρικτό».

«Με αυτή την φανέλα θα σκοράρουμε 4 ή 5 γκολ σε κάθε παιχνίδι, όπως έγινε με την πορτοκαλί τρίτη εμφάνιση, τη σεζόν 2017/18. Σημειώστε τα λόγια μου!»

«Μπορεί να μην συμφωνείτε αρκετοί μαζί μου, αλλά νομίζω ότι αυτή η φανέλα είναι εντυπωσιακή!»

Διέρρευσε η νέα φανέλα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com