Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τη μεταγραφή του Carvalho

Ο Klopp για τη μεταγραφή του Carvalho

Πολύ ενθουσιασμένος με την έλευση του Fabio Carvalho στη Liverpool είναι ο Jürgen Klopp, όπως μπορούμε να συμπεράνουμε από τις δηλώσεις του.

Σχετικά με τη μεταγραφή του νεαρού, ο Γερμανός δήλωσε:

“ Τι ταλέντο που είναι ε; ”

“ Ένας παίκτης που μπορεί να φέρει ένα γήπεδο όρθιο. Βάζει την προσωπικότητά του στις εμφανίσεις του, είναι σίγουρος και περιπετειώδης με την μπάλα και θέλει να κάνει τα πράγματα να συμβούν. ”

“ Είναι σίγουρα ένας πολύπλευρος παίκτης και είναι μια πολύ επιθετική απειλή με τη δημιουργικότητα και τον δυναμισμό του. ”

“ Ήταν μια υπέροχη σεζόν για τη Fulham πέρυσι και ο Fabio ήταν ένας άξιος νικητής της ατομικής αναγνώρισης που κέρδισε ως αποτέλεσμα αυτού. ”

“ Δεν χρειάζεται πραγματικά να πω, αλλά αξίζει να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι φυσικά θα χρειαστεί υπομονή. Είναι ένα βήμα παραπάνω, αλλά ξέρουμε ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανός να κάνει σπουδαία πράγματα, γι’ αυτό θέλαμε τόσο πολύ για τόσο καιρό να τον φέρουμε στη Liverpool. ”

“ Έχει το τέλειο περιβάλλον εδώ για να μάθει και να εξελιχθεί. Έχει αποδυτήρια γεμάτα από τους καλύτερους δασκάλους στο ποδόσφαιρο που θα τον βοηθήσουν να τακτοποιηθεί και να προσαρμοστεί. Μαζί μας, ένας παίκτης του προφίλ του Fabio θα έχει την ευκαιρία μαζί με τον χρόνο να βελτιωθεί, να μάθει και να εξελιχθεί περαιτέρω. ”

“ Είναι υπέροχο που επιτέλους μπορούμε να καλωσορίσουμε τον Fabio και να τον συστήσουμε σωστά στον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του και να τον δω με την κόκκινη φανέλα. ”

Ο Fabio Carvalho υπέγραψε στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com