Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τελικά είναι ο Julian Ward άξιος αντικαταστάτης του Μιchael Edwards;

Τελικά είναι ο Julian Ward άξιος αντικαταστάτης του Μιchael Edwards;

Ο Julian Ward τα έχει πάει περίφημα μέχρι στιγμής.

Φέτος τον χειμώνα ανακοινώθηκε ότι ο άνθρωπος πίσω από τις επιτυχίες της Liverpool, θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Το έργο του Michael Edwards στην ομάδα είναι γνωστό σε όλους μας.

Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε επιτυχημένη μεταγραφή και πώληση της ομάδας του Merseyside. Σίγουρα, η είδηση ότι θα αποχωρήσει, ήταν πολύ δυσάρεστη για τούς οπαδούς τών κόκκινων. Ο διάδοχος του ο Julian Ward

Εδώ έρχεται το ερώτημα του τίτλου που θα απαντήσουμε παρακάτω.

Ο Julian Ward είχε ένα μεγάλο βάρος στην πλάτη. Το να είσαι αντικαταστάτης του καλύτερου αθλητικού διευθυντή τήν τελευταία δεκαετία είναι μεγάλο. O Julian Ward, δεν ασχολήθηκε καθόλου με αυτό και παρακάτω θα αναλύσουμε το 6/6 που έχει στις μεταγραφές της Liverpool.

1. Fabio Carvalho
Τον χειμώνα το deal με τον Carvalho ήταν έτοιμο να κλήσει, πράγμα το οποίο δεν έγινε καθώς τα χαρτιά δεν ολοκληρωθηκαν μέσα στα περιθώρια του χρόνου. O Julian Ward δεν άφησε μέρα να περάσει και κατάφερε να κλείσει το deal με την Fulham ένα μήνα μετά κερδίζοντας την μάχη απέναντι σε Dortmund και Real Madrid.

2. Jürgen Klopp
Το πιο σημαντικό από όλα ήταν η ανανέωση του Γερμανού τεχνικού και του επιτελείο του. Το συμβόλαιο του Γερμανού έληγε τον Ιούνιο του 24 και οι περισσότεροι φίλοι της Liverpool περίμεναν ότι ο Γερμανός θα αποχωρήσει τότε. Πράγμα το οποίο, δεν συνέβη καθώς ο Julian Ward με γρήγορους ρυθμούς έπεισε τον Γερμανό να μείνει στην ομάδα και ανανέωσε μέχρι το 2026.

3. Πώληση Sadio Mane
Γνωστό σε όλους τους φιλάθλους της Liverpool, ήταν η επιθυμία του Mane να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Η Bayern στην αρχή έκανε αστείες προσφορές προς την ομάδα την ομάδα του Merseyside. Στη συνέχεια όμως ο νέος αθλητικός διευθυντής της Liverpool κατάφερε και έκλεισε το deal κοντά στα χρήματα που ήθελε η ομάδα.

4. Darwin Nunez.
Ο ανταγωνισμός για την απόκτηση του. Nunez ήταν μεγάλος. Η Manchester United, η Barcelona και η Newcastle διεκδικούσαν τον παίκτη. Η Liverpool έπεισε πολύ γρήγορα τον παίκτη και τα βρήκε μετά από ταξίδι του Ward στην Πορτογαλία και με την Benfica.

5. Calvin Ramsay

Ο Σκωτσέζος Μπακ, ήθελε από την αρχή να έρθει στην Liverpool . Ο Julian Ward δεν έχασε χρόνο και συμφώνησε γρήγορα με τον παίκτη και την Aberdeen, προλαβαίνοντας τον ανταγωνισμό.

6. Mo Salah
Με διάφορα η πιο δύσκολη υπόθεση. Ένα χρόνο τώρα η Liverpool, προσπαθούσε να βρει την Χρυσή Τομή με τον Mo Salah. Η απόσταση ήταν τεράστια στην αρχή, πράγμα το οποίο έκανε απαισιόδοξους τούς φίλους της Liverpool. Κάτι το οποίο εν τέλει δεν επηρέασε καθόλου τον Julian Ward, με τη συμφωνία να επικυρώνεται την περασμένη Παρασκευή στη Μύκονο, με τον νέο αθλητικό διευθυντή της ομάδας μας να ταξιδεύει και στη χώρα μας.

Σίγουρα είναι νωρίς να πούμε ότι o Julian Ward είναι άξιος αντικαταστάτης του Michael Edwards, αλλά μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα.

Ο Mo Salah ανανέωσε με τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com