Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Minamino: «Οι αγώνες που έπαιξα δεν ενδιέφεραν κανέναν»

Minamino: «Οι αγώνες που έπαιξα δεν ενδιέφεραν κανέναν»

Παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής και τους αγώνες που έπαιξε εξέφρασε ο Takumi Minamino, μιλώντας σε μέσο της χώρας του.

Ο διεθνής άσος ήταν καθοριστικός στην κατάκτηση του FA Cup και του Carabao Cup, με σημαντικά γκολ στους πρώτους γύρους των διοργανώσεων, χωρίς όμως να αγωνιστεί στους δύο τελικούς.

Για τον χρόνο συμμετοχής του είπε:

“ Πολλά από τα παιχνίδια που έπαιξα δεν ενδιέφεραν κανέναν. Ακόμα κι αν άφησα τα αποτελέσματα, δεν υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση. Προσπαθούσα να εμπνεύσω τον εαυτό μου για να αποδείξω την αξία μου. ”

“ Έκανα προσωπική προπόνηση εκτός της ομαδικής προπόνησης. Δεν ήθελα να συμβαδίζω με το σώμα μου όταν μπήκα στο παιχνίδι γιατί δεν ήμουν στο παιχνίδι, γι’ αυτό έκανα προσωπική προπόνηση με την Plus Alpha. ”

“ Σκεφτόμουν ότι θα άφηνα κάτι πίσω μου όταν πήγαινα στο ματς ψυχικά. Ένιωθα κάθε μέρα κίνητρο τη λύπη και τον θυμό. Ποτέ δεν είχα τόσο χρόνο ως παίκτης. Ήταν δύσκολο να διατηρήσω την κατάσταση και να συνδεθώ με τα συναισθήματά μου. ”

“ Αλλά ήταν μια σεζόν που φαινόταν να με ωριμάζει. Ήταν απογοητευτικό αλλά ικανοποιητικό. Ταυτόχρονα, είναι λογικό να παίξουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και να αφήσουμε ένα αποτέλεσμα, οπότε λέγεται ότι βγήκα και πήρα ένα αποτέλεσμα, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν μεγάλη υπόθεση. ”

“ Έκανα το προφανές πράγμα. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να είμαι ένας παίκτης που μπορεί να παράγει αποτελέσματα σε σημαντικά παιχνίδια. ”

“ Είναι σημαντικό για μένα να παίξω έναν σημαντικό αγώνα ως παίκτης και να αφήσω ένα αποτέλεσμα. Μου είπαν ότι πήρα το αποτέλεσμα, αλλά δεν νομίζω ότι έκανα κάτι σπουδαίο. Έκανα το προφανές πράγμα και αυτό ήταν πιο απογοητευτικό. ” Είπε ο Minamino.

“ Ως παίκτης, δεν έχω περάσει ποτέ δύσκολες στιγμές σε αγώνα μέχρι τώρα. Νομίζω ότι ήταν ικανοποιητικό να μπορώ να παλέψω μέχρι το τέλος με την πιθανότητα του τίτλου. Μπορώ να παίξω ένα πιο σημαντικό παιχνίδι και να δώσω το αποτέλεσμα. Θέλω να γίνω παίκτης. ”

Ο Taki Minamino βοήθησε τα μέγιστα στα κύπελλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com