Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τελεσίγραφο Raphinha στην Leeds United

Τελεσίγραφο Raphinha στην Leeds United

Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα αναφέρουν την πιθανή αποχώρηση του Raphinha, με την Liverpool και την Barcelona να συνδέονται μαζί του.

Ωστόσο, η κακή οικονομική κατάσταση της Barcelona, έχει θέσει εν αμφιβόλω την μετακόμιση του Βραζιλιάνου στο Nou Camp, επιτρέποντας, επίσης, στην Arsenal και την Tottenham να επιδείξουν ενδιαφέρον για αυτόν.

Σύμφωνα με την ισπανική Sport, η Leeds είναι διατεθειμένη να μειώσει την τιμή που ζητά σε περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ (42,7 εκατομμύρια λίρες) προκειμένου να κλείσει μια συμφωνία για τον Raphinha.

Το εν λόγω δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι αυτή η αποτίμηση μπορεί να «αναθεωρηθεί προς τα κάτω» και ότι ο Raphinha είναι πρόθυμος να αποχωρήσει:

«Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει ξεκαθαρίσει στον σύλλογό του ότι θέλει να φύγει αυτό το καλοκαίρι και είναι πρόθυμος να προβεί και σε δημόσιο αίτημα, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο».

Μπορεί, όμως, ένα τέτοιο σενάριο να ευσταθεί από την στιγμή που η Leeds United, χάρη στην αποφυγή του υποβιβασμού, φυσιολογικά πρέπει να βρίσκεται σε θέση ισχύος όσον αφορά τη διαπραγμάτευση συμφωνιών τόσο εντός όσο και εκτός του συλλόγου;

Ο Raphinha, πάντως, φαίνεται να έχει δώσει τελεσίγραφο στην ομάδα του και ο ατζέντης του, πρώην θρύλος της Barca, Deco θα ταξιδέψει στην καταλανική πρωτεύουσα, αυτή την εβδομάδα, για να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του συλλόγου και να λάβει απαντήσεις.

Λέγεται, μάλιστα, ότι ο Raphinha είναι έτοιμος να περιμένει την Barca όσο χρειάζεται για να προετοιμαστεί, παρά το γεγονός ότι έχει μεγαλύτερες, πιο ελκυστικές οικονομικά προσφορές από ομάδες της Premier League, όπως η Liverpool.

Απομένει να δούμε, εάν η Leeds είναι διατεθειμένη να ρίξει την τιμή που ζητάει και να επιτρέψει στον Raphinha να αναχωρήσει με λιγότερα χρήματα από αυτά που τον κοστολογεί.

Όλα δείχνουν πώληση του Raphinha από τη Leeds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com