Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημα στη Liverpool ο Calvin Ramsay!

Επίσημα στη Liverpool ο Calvin Ramsay!

Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Liverpool ο Calvin Ramsay το μεσημέρι της Κυριακής!

Ο Σκωτσέζος δεξιός μπακ αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Aberdeen, για να αποτελέσει το back up του Trent Alexander-Arnold!

Το συνολικό ποσό της μεταγραφής μπορεί να φτάσει τα £6.5 εκατομμύρια, αν πληρωθούν όλα τα μπόνους που συμφωνήθηκαν. Αποτελεί τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της Aberdeen.

Ο Calvin αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός μπακ, αλλά μπορεί να παίξει και σε θέσεις του κέντρου. Στη Liverpool διάλεξε το νούμερο 22.

Ανακηρύχθηκε καλύτερος νέος παίκτης για το 2022 στο πρωτάθλημα της Σκωτίας και έκανε το ντεμπούτο του τον Μάρτιο του 2021 με την πρώτη ομάδα της Aberdeen.

Αποτελεί την τρίτη φετινή μεταγραφή της Liverpool, μετά από εκείνες των Darwin Nunez και Fabio Carvalho.

Ο νεαρός δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

“ Απλώς είμαι πολύ χαρούμενος και είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να είμαι εδώ. ”

“ Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να παίξω για την Aberdeen, και τώρα να είμαι σε έναν από τους μεγαλύτερους, αν όχι τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο, είναι ένα τεράστιο επίτευγμα και ανυπομονώ να προσπαθήσω να δείξω στους οπαδούς τι μπορώ να κάνω. ”

“ Ελπίζω να μπορέσω να μπω στην προετοιμασία, να δείξω σε όλους στο σύλλογο, στο προσωπικό, στους παίκτες τι μπορώ να κάνω και μετά θα δούμε τι θα γίνει από εκεί. ”

“ Υπήρξαν πολλοί νέοι παίκτες που έχουν παίξει – όπως ο Trent [Alexander-Arnold] και ο Harvey [Elliott] επίσης, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι.”

“ Υπάρχει προφανώς ένα μονοπάτι εδώ – αυτός είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω εδώ επίσης. Δεν είναι απλώς ένας τεράστιος σύλλογος, δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες στην πρώτη ομάδα. ”

“ Επομένως, αν μπορώ να μπω στην προετοιμασία, να αφήσω το σημάδι μου, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην μπορώ να πιέσω για να μπω στην πρώτη ομάδα. ”

Ο Calvin Ramsay στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com