Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε ο James Milner!

Ανανέωσε ο James Milner!

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Liverpool υπέγραψε ο James Milner, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος πριν από λίγο!

Το συμβόλαιο του ολοκληρωνόταν στα τέλη του μήνα και υπέγραψε επέκταση για άλλο ένα έτος, με σαφώς μειωμένες όμως χρηματικές απολαβές.

Ο Millie έχει αγωνιστεί σε 289 παιχνίδια με την Κόκκινη φανέλα, έχοντας σκοράρει 26 τέρματα και πανηγυρίσει κάθε διαθέσιμο τίτλο με την Κόκκινη φανέλα, με τελευταίο το FA Cup τον περασμένο μήνα.

Ο έμπειρος χαφ δήλωσε σχετικά:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για άλλη μια σεζόν. Ποτέ δεν θεώρησα δεδομένο να παίζω για αυτόν τον σύλλογο και δεν θα το κάνω ποτέ.”

“ Ένα κυρίαρχο συναίσθημα για μένα – και ζωτικής σημασίας στη διαδικασία – ήταν η πεποίθηση ότι μπορώ ακόμα να συνεισφέρω στην ομάδα. Ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος τι πίστευε και αυτός ήταν ένας μεγάλος παράγοντας για την επέκταση του συμβολαίου μου. ”

“ Τελικά ήταν μια απόφαση που πήρα, με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, με βάση την ποιότητα των ανθρώπων στο σύλλογο. πρωτίστως οι συμπαίκτες, μαζί με τον προπονητή και τους βοηθούς. Συν το λαμπρό προσωπικό του προπονητικού. ”

“ Όλοι οι άνθρωποι κάνουν την ομάδα αυτό που είναι. Όσο μπορώ ακόμα να παίξω τον ρόλο μου, δεν είναι κάτι εύκολο να φύγω από αυτόν. ”

“ Τώρα που υπέγραψα, ήδη ανυπομονώ να επιστρέψω με όλους, να επικεντρωθώ ξανά και να πάω ξανά. Είναι υπέροχα τα αποδυτήρια για να είσαι μέρος τους. ”

“ Η περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετική, παρόλο που δεν είχε το τέλος που ελπίζαμε ότι θα είχε. Νομίζω ότι αυτό θα μας κάνει όλους ακόμα πιο διψασμένους για περισσότερη επιτυχία, για να είμαι ειλικρινής. Ένιωσα ότι μετά την παρέλαση και αυτό έπαιξε ρόλο στη λήψη των αποφάσεών μου επίσης. Είναι ένας μοναδικός σύλλογος. ”

Ο James Milner με το FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com