Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κοντά στην ανανέωση με τη Liverpool και ο Naby Keita!

Κοντά στην ανανέωση με τη Liverpool και ο Naby Keita!

Έπειτα από την ανακοίνωση της παραμονής του Milner αλλά και η προθυμία για συμφωνία με τον Gomez, η Liverpool είναι κοντά και στην ανανέωση του Keita!

Ο κεντρικός χαφ από τη Γουινέα έχει συμβόλαιο διάρκειας μέχρι και το καλοκαίρι του 2023 – όπως ο Mohamed Salah και ο Sadio Mane – και διάθεση της Liverpool είναι η επέκταση της τωρινής συμφωνίας.

Άλλωστε ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έδειξε να ξεπερνάει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια και – αν και τα ποσοστά του σε συμμετοχές σε βάθος τετραετίας παραμένουν χαμηλά – απέδειξε πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

Ο Keita έφτασε στο Anfield το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι και το 2020/21 αντιμετώπιζε σταθερά προβλήματα τραυματισμών. Το Γενάρη του περασμένου έτους αποφασίστηκε να μην γίνουν άλλες προσπάθειες να αγωνιστεί στη χρονιά, όπως έγινε και με τον Joel Matip, παρά να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, στη προσπάθεια να γίνει χρήσιμος για την ομάδα μακροπρόθεσμα.

Ο Klopp είναι μεγάλος θαυμαστής του παίκτη και, όπως επιβεβαιώνει ο απόλυτα έγκυρος Paul Joyce, η ομάδα είναι σε συζητήσεις με τη πλευρά του παίκτη για ανανέωση, με την αίσθηση να είναι πως η συμφωνία δεν θα αργήσει να επιτευχθεί.

Προς ανανέωση με τους Reds και ο Keita!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com