Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στις 4 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία

Στις 4 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία

Γνωστή έγινε η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και θα είναι η Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Η περσινή πλέον σεζόν της Liverpool τελείωσε άδοξα το περασμένο Σάββατο με την ήττα στον τελικό του Uefa Champions League και πλέον οι Reds θα στρέψουν την προσοχή τους στην επόμενη σεζόν.

Κατά την περίοδο 2021-22, οι παίκτες του Jürgen Klopp έπαιξαν όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια σε Αγγλία κι Ευρώπη, φτάνοντας στα 63, τα περισσότερα υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού.

Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει 37 ημέρες μετά τον τελικό του Παρισιού και περίπου 20 ημέρες, μετά τη λήξη των υποχρεώσεων για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Αυτό σημαίνει πως ορισμένοι παίκτες της ομάδας, όπως οι Joe Gomez και Jordan Henderson θα έχουν διακοπές πέντε εβδομάδων, ενώ άλλοι τρεις ή τέσσερις.

Τα μοναδικά φιλικά του καλοκαιριού που έχουν ήδη ανακοινωθεί είναι εκείνα με την Manchester United και την Crystal Palace στην Ταϊλάνδη, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 12 και στις 15 Ιουλίου αντίστοιχα. Θεωρείται δεδομένο πως θα δοθούν και άλλα στην Ευρώπη.

Η σεζόν της ομάδας θα ανοίξει επίσημα στις 31 Ιουλίου με το Community Shield στο King Power Stadium, μια ακριβώς εβδομάδα πριν την έναρξη της Premier League.

Στην Αυστρία ταξίδεψε πέρυσι η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com