Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Real Madrid (Champions League final preview)

Liverpool – Real Madrid (Champions League final preview)

Τρίτος τελικός Uefa Champions League μέσα σε πέντε σεζόν για την Liverpool, η οποία αντιμετωπίζει την Real Madrid στο Stade de France το βράδυ του Σαββάτου στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Με μοναδικό τρόπο το έβδομο της τρόπαιο στον θεσμό, καθώς και να ολοκληρώσει μια εξαιρετική πηγαίνει στο Παρίσι η Liverpool, έχοντας αφήσει πίσω της τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στην τελευταία αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds αναμένεται να έχουν διαθέσιμους όλους τους παίκτες τους, εκτός από τον Divock Origi που έχει τεθεί εκτός από τον τελικό. Ο Fabinho έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ ο Thiago δείχνει να κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι.

Ο Virgil van Dijk θα επιστρέψει στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας, με τον Ibrahima Konate να είναι φαβορί για να ξεκινήσει δίπλα του, ενώ οι Andy Robertson και Trent Alexander-Arnold θα υπερασπιστούν τα δύο άκρα της άμυνας.

Στο κέντρο αναμένεται να δούμε τους Fabinho, Henderson και Thiago ή τον Naby Keita, σε περίπτωση που ο Ισπανός διεθνής δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να ξεκινήσει.

Όσο για την επιθετική τριάδα, είναι σχεδόν δεδομένο πως θα την δούμε να αποτελείται από τους Mo Salah, Luis Diaz και Sadio Mane.

Μεγάλες εκπλήξεις δεν αναμένεται να δούμε ούτε από τον Carlo Ancelotti στην ενδεκάδα της Real Madrid, με τον Ιταλό να δείχνει να καταλήγει στους Vinicius, Rodrygo και Benzema για την επιθετική τριπλέτα.

Η Real πηγαίνει για τον δεύτερο φετινό της τίτλο, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα για το 14ο Ευρωπαϊκό της τρόπαιο.

Οι Merengues θεωρούνται και είναι ειδικοί στους τελικούς, αφού δεν έχουν χάσει έναν από το 1981, όταν και πάλι είχαν αντιμετωπίσει την Liverpool στο Παρίσι, με τους Reds να επικρατούν με 1-0, χάρη σε τέρμα του Alan Kennedy.

Οι Reds από την άλλη, θέλουν το τρίτο τους φετινό τρόπαιο, μετά το FA Cup και το Carabao Cup, ώστε να ολοκληρώσουν το tremble των Κυπέλλων, όπως είχαν κάνει και το 2001.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στον τελικό του Κιέβου πριν από τέσσερα χρόνια, ο οποίος σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Mo Salah και τα λάθη του Loris Karius. Κανένας στη Liverpool και ειδικότερα ο Αιγύπτιος δεν έχουν ξεχάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γάλλος, Clement Turpin.

Για το έβδομο Champions League της στο Παρίσι η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com