Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύο βραβεία για προπονητή της χρονιάς για τον Jurgen Klopp!

Δύο βραβεία για προπονητή της χρονιάς για τον Jurgen Klopp!

Το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς που ολοκληρώθηκε στην αγγλική Premier League κατέκτησε αυτός της Liverpool, Jurgen Klopp!

Ο Γερμανός, μάλιστα, κέρδισε δύο βραβεία με τον εν λόγω τίτλο!

Το πρώτο, είναι από τη διοργανώτρια αρχή και βγαίνει έπειτα από απόφαση ειδικού πάνελ αλλά και ψηφοφορίας του κοινού.

Το δεύτερο, είναι από την Ένωση Προπονητών της Λίγκας, το οποίο και παρέλαβε σε εκδήλωση αυτής το βράδυ της Τρίτης! Με λίγα λόγια, οι ίδιοι οι συνάδελφοί του αναγνώρισαν την τρομερή δουλειά που έκανε για την ανάκαμψη της Liverpool μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά το 2020/21.

Εν τέλει, πέρα από τη κατάληψη της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα, οι Reds του Klopp κατέκτησαν και τα δύο εγχώρια κύπελλα.

Το Φλεβάρη, σήκωσαν το Carabao Cup μέσω της διαδικασίας των πέναλτι απέναντι στη Chelsea, όταν ο Kepa αστόχησε και έδωσε το τρόπαιο στη Liverpool με 11-10, ενώ με τον ίδιο τρόπο πήρε και το FA Cup, με τον Κώστα Τσιμίκα αυτή τη φορά να ευστοχεί για το τελικό 6-5.

Ο Klopp έχει οδηγήσει την ομάδα του και στο τελικό του UEFA Champions League στο Παρίσι, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 28/5 τη Real Madrid.

Τη παράδοση του βραβείου από την League’s Managers Association την ανέλαβε ο Σκωτσέζος πρώην προπονητής της Manchester United, Sir Alex Ferguson, του οποίο το όνομα φέρει το συγκεκριμένο βραβείο, ενώ τη νίκη του Klopp ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Άγγλων, Gareth Southgate.

Ο Ferguson, αστειευόμενος για τη παρότρυνση του ίδιου προς τον Klopp να αναλάβει τη Liverpool, είπε:

«Είναι μαρτύριο! Αυτό είναι ένα μαρτύριο! Έπρεπε να του είχα πει να πάει στη Scunthorpe United, όχι σε αυτούς με την ιστορία!».

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com