Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόβλημα στον αχίλλειο ο Thiago – Αγώνας δρόμου για το Παρίσι

Πρόβλημα στον αχίλλειο ο Thiago – Αγώνας δρόμου για το Παρίσι

Ένα μικρό πρόβλημα στον αχίλλειο έδειξαν οι πρώτες ακτινογραφίες του Thiago, ο οποίος τώρα «τρέχει» για να προλάβει το τελικό του Σαββάτου.

Ο τραυματισμός που αποκόμισε στο παιχνίδι με τη Wolves και τον ανάγκασε να αντικατασταθεί από τον James Milner στο ημίχρονο δεν είναι καθόλου σοβαρός, όμως με το μεγάλο παιχνίδι να είναι μόλις πέντε μέρες μακριά, όλα είναι ανοιχτά για τη συμμετοχή του Ισπανοβραζιλιάνου χαφ της Liverpool.

Όλα φαίνεται να καταλήγουν στο πως θα ανταποκριθεί το πόδι του Thiago τη θεραπεία στην οποία θα υποβληθεί, αφού η βελτίωση θα πρέπει να είναι γρήγορη.

O Alcantara έχει χάσει ήδη έναν τελικό τη φετινή χρονιά, αφού το Φλεβάρη στο παιχνίδι ενάντια στη Chelsea για το Carabao Cup αντικαταστάθηκε τη τελευταία στιγμή από τον Naby Keita, με την εικόνα του στο πάγκο να κλαίει να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Έχει ήδη δύο μετάλλια UEFA Champions League στη κατοχή του, αφού πέρα από τη κατάκτηση με τη Bayern Munich κόντρα στη Paris Saint-Germain τον Ιούλιο του 2020 στη Λισαβόνα, ήταν και στο ρόστερ της Barcelona το 2011, όταν οι Καταλανοί κέρδισαν με 3-1 τη Manchester United στο Wembley.

Τα νέα είναι σίγουρα ενθαρρυντικά, αφού ο Thiago έχει πιθανότητες να αγωνιστεί, όμως όλα παραμένουν θολά. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και ίσως ο παίκτης να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα «διαχείρισης» του τραυματισμού με σκοπό να αγωνισθεί όσο μπορεί απέναντι στη Real Madrid στο Stade de France.

Ελπίδα για τη συμμετοχή του Thiago στο τελικό του Παρισίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com