Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Τώρα επικεντρωνόμαστε στο Παρίσι»

Robertson: «Τώρα επικεντρωνόμαστε στο Παρίσι»

Η Liverpool πρέπει να αφήσει πίσω της την χθεσινή τελευταία αγωνιστική της Premier League και να επικεντρωθεί στον μεγάλο Σαββατιάτικο τελικό του Uefa Champions League, όπως δήλωσε ο σκόρερ του τρίτου χθεσινού τέρματος, Andy Robertson.

Ο Robbo ρωτήθηκε για τα συναισθήματα του μετά τη χθεσινή ημέρα:

“ Νομίζω, για να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν δύο συναισθήματα. Πρώτα απ ‘όλα, προφανώs έχουμε νικηθεί από φανταστικούς πρωταθλητές – κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Η Manchester City είναι μεγάλη ομάδα. Έχουμε πιέσει ο ένας τον άλλον σε όλη τη διάρκεια αυτής της σεζόν, έχουμε πιέσει ο ένας τον άλλον σε όλη τη διαδρομή τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια. Τα εύσημα σε αυτούς, ήταν 0-2 πίσω στο σκορ και κατάφεραν να ανακάμψουν, απλά σου δείχνει την ποιότητα που έχουν. ”

“ Αλλά το δεύτερο συναίσθημα που έχω είναι ότι είμαι εξαιρετικά περήφανος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου, πολύ περήφανος που είμαι μέρος αυτών των αποδυτηρίων γιατί ο τρόπος με τον οποίο τα παιδιά έκαναν τη δουλειά τους αυτή τη σεζόν είναι ιδιαίτερος και προφανώς δεν έχει τελειώσει ακόμα. ”

“ Έχουμε ένα τεράστιο παιχνίδι μπροστά μας. Αλλά το να αγωνίζεσαι σε όλα τα μέτωπα, για να έχει νόημα κάθε παιχνίδι, αυτό είναι ξεχωριστό, ξέρεις. Αυτή η ομάδα παιδιών, οι προπονητές, το προσωπικό, δεν μπορώ παρά να είμαι περήφανος για όλους. Αλλά σήμερα, απόψε, θα είναι δύσκολο. Αύριο θα ηρεμήσουμε και θα ετοιμαστούμε για το Παρίσι. ”

Για τη μεγάλη εβδομάδα που έχει μπροστά της η ομάδα:

“ Ναι, απόψε [θα το ξεπεράσουμε], αύριο θα έχουμε ρεπό, που μας αξίζει, θα ετοιμαστούμε τα πόδια μας και μετά την Τρίτη είμαστε έτοιμοι. ”

“ Έχουμε τέσσερις ημέρες πριν από ένα τεράστιο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το έβδομο, προσπαθούμε να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο επτά φορές με μια απίστευτη ομάδα αγοριών, με μια απίστευτη βάση οπαδών. ”

“ Πηγαίνουμε στο Παρίσι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και προσπαθούμε να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο γιατί ήταν μια ξεχωριστή σεζόν. Έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε, είμαστε αρκετά καλοί για να το κάνουμε. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ό,τι σήμερα, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να αποδώσουμε στο υψηλότερο επίπεδο και αν το κάνουμε αυτό, ελπίζουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στο νούμερο επτά. ”

Στο Παρίσι για το έβδομο η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com