Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο καλεσμένος του Salah στους πανηγυρισμούς στο Wembley

Ο καλεσμένος του Salah στους πανηγυρισμούς στο Wembley

Ο Σαββατιάτικος τελικός του FA Cup κόντρα στην Chelsea μπορεί να μην εξελίχθηκε με τον καλύτερο για τον Mo Salah, αφού έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο μέρος λόγω ενοχλήσεων, όμως μετά την κατάκτηση του τροπαίου, είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει με ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο Αιγύπτιος είχε καλέσει στο Wembley για τον τελικό τον καλό του φίλο, Moamen Zakaria, ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι από το 2020, διότι έχει διαγνωστεί με Αμυτροφική Πλευρική Σκλήρυνση (ALS).

Η αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση είναι μια ταχέως προοδευτική νευροεκφυλιστική διαταραχή, στην οποία το κύριο χαρακτηριστικό είναι ο επιλεκτικός θάνατος των κινητικών νευρώνων, καταλήγοντας σε προοδευτική αδυναμία και τον θάνατο από αναπνευστική ανεπάρκεια.

Θεραπεία για την συγκεκριμένη νόσο δεν υπάρχει, με τον Zakaria να αναγκάζεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2020 και να είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Λίγο καιρό μετά τη διάγνωση του Zakaria με ALS, ο Mo Salah αφιέρωσε το τρίτο του γκολ κόντρα στη Leeds τον Σεπτέμβριο του 2020, στον πρώην ποδοσφαιριστή της Al Ahly, κάνοντας τον συνηθισμένο πανηγυρισμό του.

Περίπου δύο χρόνια μετά τη διάγνωση του, ο 34χρονος βρέθηκε στα αποδυτήρια της Liverpool στο Wembley και πανηγύρισε με τον Salah και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές την κατάκτηση του FA Cup.

Ο Moamen Zakaria πανηγύρισε στα αποδυτήρια της Liverpool στο Wembley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com