Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απάντηση του Ceferin στον Klopp για τα εισιτήρια του τελικού

Η απάντηση του Ceferin στον Klopp για τα εισιτήρια του τελικού

Ο Jürgen Klopp πριν τον αγώνα με την Tottenham εξέφρασε τα παράπονα του σχετικά με τον τρόπο που έχει επιλέξει η UEFA να μοιράσει τα εισιτήρια του τελικού του Champions League, με τον Aleksander Ceferin να απαντά στον Γερμανό προπονητή.

Η Liverpool (όπως και η Real Madrid) πήρε μόλις 20.000 εισιτήρια για τον τελικό του Παρισιού σε ένα γήπεδο με χωρητικότητα που ξεπερνά τις 75.000.

Ο Ceferin ανέφερε σχετικά:

“ Του το εξήγησα λίγο περισσότερο και μας πήρε πολύ περισσότερο χρόνο γιατί πέρασα από κάθε αριθμό. Από τα έσοδα από τους τελικούς, η UEFA παίρνει το 6,5% και το 93,5% πηγαίνει στους συλλόγους. Από τους άλλους αγώνες το 100% των εσόδων πηγαίνει στους συλλόγους. ”

“ Οι οπαδοί και των δύο ομάδων παίρνουν 20.000 εισιτήρια ο καθένας. Εάν χορηγοί που πληρώνουν 100 ή περισσότερα εκατομμύρια ευρώ χορηγία – εκ των οποίων το 93,5% πηγαίνει στους ίδιους συλλόγους – πάρουν κάποια εισιτήρια, είναι μέρος μιας συμβατικής υποχρέωσης που τους έχουμε. ”

“ Η UEFA δεν παίρνει περισσότερα εισιτήρια από τους άλλους. Κάποια εισιτήρια πηγαίνουν στην αγορά, κάποια εισιτήρια πηγαίνουν στους οπαδούς και άλλα στους χορηγούς. Δεν είναι ότι πηγαίνουν στην UEFA. Δεν δίνω εισιτήρια δωρεάν στους φίλους μου και δεν τα πουλάω στους φίλους μου. ” Ολοκλήρωσε ο Ceferin.

Οι οπαδοί της Liverpool θα βρεθούν και στο Παρίσι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com