Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον τελικό του FA Cup

Ο Klopp για τον τελικό του FA Cup

Για τον μεθαυριανό τελικό του FA Cup κόντρα στην Chelsea μίλησε ο Jürgen Klopp σε δηλώσεις που έκανε για το match programme της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός δήλωσε για τη διοργάνωση και τον τελικό:

“ Για να πάψει να υπάρχει κάθε αμφιβολία, αγαπώ απόλυτα αυτή τη διοργάνωση. Αναγνωρίζω τη σημασία της στην ιστορία του συλλόγου μας και πόσο πολλά σημαίνει για τους οπαδούς μας. ”

“ Και στην αρχή κάθε σεζόν, θέλω απεγνωσμένα για να δώσουμε ό,τι έχουμε για να προσπαθήσουμε και να είμαστε στον Τελικό τον Μάιο, με πιθανότητες να τον κερδίσουμε. ”

“ Αυτή τη σεζόν, πετύχαμε το πρώτο μέρος αυτού του στόχου. Είμαστε εδώ σήμερα. Στον τελικό! Πραγματικά ωραίο. Οι τελικοί είναι υπέροχοι. ”

“ Μέχρι αυτή τη σεζόν, το ρεκόρ της Liverpool στη διοργάνωση από την άφιξή μου δεν ήταν λόγος για μεγάλα πάρτι, το παραδέχομαι. Υπήρξαν ελαφρυντικές συνθήκες για αυτό, δεδομένης της εστίασης που χρειαζόμασταν για να αποκαταστήσουμε τον σύλλογό μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. ”

“ Δεν μπορώ να φανταστώ καμία ομάδα που ανυπομονεί να αντιμετωπίσει αυτήν την ομάδα της Liverpool αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι που προσπαθούμε. Να είμαστε η ομάδα που κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει. ”

“ Οι οπαδοί της Liverpool κάνουν τέτοιες περιπτώσεις δικές τους. Μου αρέσει τόσο πολύ. Επειδή το μόνο πράγμα που κανείς από εμάς δεν μπορεί να εγγυηθεί σε μια μέρα όπως η σημερινή είναι το αποτέλεσμα. Όλοι ξέρουμε ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι κάθε αποτέλεσμα είναι δυνατό. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για τον Thomas Tuchel:

“ Ο σεβασμός μου για τον Thomas ήταν ήδη τόσο υψηλός όσο θα μπορούσατε να φανταστείτε. Στη συνέχεια, προσθέστε όσα είχε να αντιμετωπίσει εκτός γηπέδου τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες και αυτός ο σεβασμός γίνεται μεγαλύτερος. ”

“ Τι υπέροχος ηγέτης που είναι για τον σύλλογό του. Δεν αποτελεί έκπληξη για όσους από εμάς αγωνίστηκαν εναντίον του στη Γερμανία. Αλλά νομίζω ότι η ιδιότητά του ως ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο αναγνωρίζεται δικαίως σε όλους. ”

Tuchel και Klopp μετά τη λήξη αγώνα στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com