Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Θέλουμε να γράψουμε ξανά ιστορία»

Trent: «Θέλουμε να γράψουμε ξανά ιστορία»

Ο Trent Alexander-Arnold ήταν ο ποδοσφαιριστής της Liverpool που μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του ημιτελικού με τη Villarreal, τονίζοντας πως οι Reds θέλουν να κλείσουν ιδανικά τη σεζόν, γράφοντας ξανά ιστορία.

Ο αμυντικός είπε για τη Villarreal:

“ Θέλουμε να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Έχουμε το προβάδισμα να προστατεύσουμε, δεν μπορούμε να είμαστε ανόητοι εκεί. Αλλά πηγαίνουμε εκεί θέλοντας να κερδίσουμε και να βεβαιωθούμε ότι θα περάσουμε στον τελικό. Είναι ένα καλό προβάδισμα, αλλά είναι ένα και ένα επικίνδυνο προβάδισμα. Θέλουμε να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. ”

“ Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. ”

“ Όταν πλησιάζεις τόσο κοντά σε αυτό, θυμάσαι προηγούμενες εμπειρίες όπως το 2019. Είχαμε μια εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα και ξεπεράσαμε πολλούς δύσκολους αντιπάλους. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό. ”

“ Η Villarreal είναι ομάδα κορυφαίας ποιότητας και της αρέσει που είναι το αουτσάιντερ. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε. Εάν δεν είμαστε στο 100%, μπορούμε να χάσουμε. Η εστίασή μας πρέπει να είναι 100%. Δεν θα πάμε εκεί, για να κάτσουμε πίσω. ”

Για το δύσκολο πρόγραμμα:

“ Ένα παιχνίδι κάθε 3/4 ημέρες. Δείχνει την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Νιώθουμε τόσο καλά όσο ποτέ, νιώθουμε καλά, νιώθουμε φρέσκοι. Νιώθουμε καλά όταν πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι. Το rotation βοηθάει και σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε αλλαγές και να παίζουμε καλά, παίρνοντας αποτελέσματα. ”

Για τις εμπειρίες του:

“ Κοιτάζοντας πίσω τους δύο προηγούμενους ημιτελικούς, έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ για να τελειώσουμε τη δουλειά. Ας ελπίσουμε ότι αύριο μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για εμάς. Αυτές είναι οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Θα είναι δύσκολο. ”

“ Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας, γνωρίζουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους και ελπίζουμε ότι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας. ” Σημείωσε ο Trent Alexander-Arnold.

Για τους στόχους της ομάδας:

“ Πιέζουμε σε όλα τα μέτωπα, θέλεις κάθε παιχνίδι να είναι τελικός, θέλεις να πρέπει να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Να υπάρχει αυτός ο θόρυβος που παίρνεις όταν βάλεις ένα γκολ και ξέρεις πόσο σημαντικό είναι. Όπως εκείνο του Naby το Σαββατοκύριακο και του Hendo την περασμένη εβδομάδα. Και τα δύο ήταν τεράστια. ”

“ Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές που θα έχουμε ως ομάδα. Είναι μια συναρπαστική στιγμή για όλους μας. ”

“ Αν κερδίσουμε κάθε παιχνίδι από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν, ελπίζουμε να πάρουμε πολύ και άλλα τρόπαια. Την περασμένη σεζόν δυσκολευόμασταν, οπότε αφού είμαστε εδώ τώρα – στη θέση που βρισκόμαστε, ποιος μπορεί να παραπονεθεί; ”

“ Αυτή είναι μια πολύ ξεχωριστή σεζόν για όλους μας και ελπίζουμε ότι τον Μάιο θα μπορέσουμε να γραφτούμε ξανά στα βιβλία της ιστορίας. ”

Για το νέο συμβόλαιο του Klopp πρόσθεσε:

“ Είναι δύσκολο για τις ειδήσεις να διαδίδονται πραγματικά όταν τα παιχνίδια έρχονται τόσο γρήγορα . Ακόμη και ο προπονητής δεν θα ήθελε να μας αποσπάσει την προσοχή – είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ο προπονητής δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό – κάνει τη δουλειά του ως συνήθως. ”

“ Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας και ελπίζουμε ότι αυτά τα επιπλέον δύο χρόνια μπορούν να είναι εξίσου επιτυχημένα. ”

“ Αυτή η σεζόν είναι μια ξεχωριστή μέχρι στιγμής. Θέλουμε να την κάνουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστή. Είναι μια ώθηση. 4 ακόμη χρόνια από παρόμοιες σεζόν! ”

Ο Trent Alexander-Arnold στη νίκη επί της West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com