Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Emery: «Χρειαζόμαστε ένα τέλειο παιχνίδι»

Emery: «Χρειαζόμαστε ένα τέλειο παιχνίδι»

Η Villarreal θα πρέπει να κάνει ένα τέλειο παιχνίδι το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Liverpool για να προκριθεί στον τελικό του Παρισιού, όπως δήλωσε ο Unai Emery στη συνέντευξη τύπου, ο οποίος αναφέρθηκε και στα προβλήματα της ομάδας του.

Για τον αγώνα είχε να πει:

“ Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Θέλουμε οι φίλαθλοι να μας βοηθήσουν, να το ζήσουμε και να το απολαύσουμε. Το συναίσθημα στο γήπεδο θα είναι πολύ σημαντικό. Αύριο η επικράτηση στο γήπεδο θα είναι κίτρινη. Είμαστε εδώ και θέλουμε να παίξουμε στον τελικό. ”

“ Πρώτον, παίζουμε στην έδρα μασ, με τους οπαδούς μας. Δεύτερον, αύριο πρέπει να κερδίσουμε. Τρίτον, πρέπει να αμυνθούμε, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να αμυνθούμε. Αύριο πρέπει να κάνουμε ένα τρομερό αμυντικό παιχνίδι, βάναυσο, διαφορετικό από εκείνο στο Liverpool. ”

“ Χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση και να είμαστε καλύτεροι από μια ομάδα που σε πολλά παιχνίδια έχει λίγες ήττες. Πρέπει να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με όλους τους ανθρώπους μας σε κάθε επίπεδο – οπαδούς, οικογένεια και φίλους – απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. ”

“ Λογικά, για να είμαστε εδώ, η ομάδα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια, αλλά το να περάσει αυτό θα ήταν αριστεία. Επομένως, δουλεύουμε για να είμαστε καλύτεροι. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε. ” Είπε ο Emery.

“ Αν ο παίκτης του αγώνα είναι ξανά παίκτης της Liverpool, σίγουρα θα μείνουμε εκτός. Αλλά αν είναι ένας από εμάς, θα είμαστε εκεί με την ευκαιρία να κερδίσουμε. ”

Για τις απουσίες της ομάδας του:

“ Ο Gerard Moreno θα καταφέρει σίγουρα να αγωνιστεί. ”

“ Αύριο θα κάνουμε την τελευταία προπόνηση. Είναι αλήθεια ότι σήμερα ο Gerard προπονήθηκε με την ομάδα και θα δούμε αύριο τον βαθμό ετοιμότητας του. Δεν ρισκάρουμε μαζί του. ”

“ Ο Danjuma είχε επίσης κάποια ενόχληση. Δεν προπονήθηκε με την ομάδα και θα δούμε αν θα είναι σε θέση να παίξει επίσης. Ο Yeremy Pino, είναι αλήθεια ότι έχει έναν τραυματισμό που θα τον κάνει να χάσει τον αγώνα. ”

Για την ανατροπή θα παλέψει η Villarreal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com