Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Newcastle, τραυματίες και το νέο του συμβόλαιο

Ο Klopp για Newcastle, τραυματίες και το νέο του συμβόλαιο

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την Newcastle.

Ο Γερμανός αναφέρθηκε στο νέο του συμβόλαιο:

“ Ο κύριος λόγος που υπέγραψα την ανανέωση του συμβολαίου μου ήταν επειδή δεν μπορούσα να με δω να φεύγω το 2024. Αρχικά σκεφτόμουν ότι τότε θα ερχόταν το τέλος, αλλά έπειτα το σκέφτηκα ξανά. Το σχέδιο άλλαξε στην πορεία! ”

“ Τα τελευταία χρόνια, η Liverpool έγινε το σπίτι μας. Η περιοχή και ο σύλλογος έγιναν το σπίτι μας. Γι’ αυτό θέλουμε να μείνουμε περισσότερο, θέλουμε να μείνουμε όσο έχει νόημα. ”

“ Έχουμε μια πολύ θετική διάθεση ως οικογένεια. Και επίσης με τους προπονητές – είναι μια εξαιρετική απόφαση για εμάς. Μας αρέσει πολύ να είμαστε εδώ και θέλουμε ο σύλλογος να είναι όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένος για όσο το δυνατόν περισσότερο, αν όχι για πάντα. ”

“ Είναι λογικό και από τις δύο πλευρές, και είναι λογικό να το κάνουμε τώρα. Είναι καλό και για τις μεταγραφικές περιόδους. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την επιτυχία, αλλά μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερότητα. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Για μένα – η Liverpool αυτή τη στιγμή, το μέρος που πρέπει να βρίσκομαι. Αυτός ο σύλλογος προσφέρει πολλά – χτίζουμε μια νέα κερκίδα, είναι ένα σημάδι ότι δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε να εξελιχθούμε. Έχουμε μια ομάδα στην καλύτερη ηλικιακή κατηγορία. Δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε. ”

“ Για μένα, η Liverpool είναι το τέλειο μέρος για να είμαι. Υπάρχουν και άλλοι καλοί σύλλογοι, αλλά για μένα η Liverpool είναι το καλύτερο μέρος για να βρίσκομαι. Θέλουμε να προσφέρουμε συγκίνηση – είμαστε μαζί με τους ανθρώπους μας. Θέλουμε να προσφέρουμε ενθουσιασμό. ”

Για την ομάδα:

“ Πρέπει να απολαύσουμε το ταξίδι – δεν μπορούμε να περιμένουμε 10 χρόνια για να δημιουργήσουμε αναμνήσεις. Πρέπει να το κάνουμε τώρα. Πραγματικά, το καταφέρνουμε. Δεν υπάρχει τίποτα εγγυημένο. Ήταν υπέροχο το ταξίδι μας μέχρι στιγμής. ”

“ Για να είμαι ειλικρινής, αυτή είναι μόνο η αρχή. ”

Για τα συμβόλαια των Salah και Mane πρόσθεσε:

“ Αυτό είναι περισσότερο μια ερώτηση για τα παιδιά, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά όλα είναι εντάξει, πραγματικά πιστεύω ότι και οι δύο είναι υπέροχοι. Έχουν περισσότερα πράγματα να σκεφτούν από τη διοίκηση, αλλά είναι σημαντικό ένα σημαντικό θέμα ναι. ”

“ Έχω πολύ καλή σχέση και με τα δύο παιδιά. ”

“ Πρέπει να ρωτήσετε τα παιδιά. Αν το νέο μου συμβόλαιο, είναι ένα καλό σημάδι όσο αφορά την ανανέωση των παιδιών, τότε υπέροχα, αλλά δεν νομίζω πως είναι κάτι το καθοριστικό. ”

Για τη Newcastle:

“ Βρίσκονται σε απίστευτη φόρμα ε; Βρίσκονται σε πολύ καλή στιγμή. Ο Eddie παίζει τεράστιο ρόλο σε αυτό. Υπέγραψαν με έναν από τους αναλυτές μας [Mark Leyland] που σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο. Mark, αν το δεις αυτό – παίζουμε εντελώς διαφορετικά τώρα! ”

“ Έχουν πάρει καλούς παίκτες, πολύ έξυπνους. Έχουν σταθερότητα. Θα είναι δύσκολο. Είναι παρόμοιο με πριν από μερικά χρόνια όταν ο Origi σκόραρε το νικητήριο γκολ. Όλο το γήπεδο είχε πάρει φωτιά. ”

“ Θα είναι δύσκολο ματς αύριο. ”

Για τον ημιτελικό με τη Villarreal:

“ Μου αρέσει το πόσο καλά είναι τα αγόρια μου, αλλά δεν εκπλήσσομαι. Το βλέπουμε αρκετά συχνά στην προπόνηση. Δεν είναι εύκολο να παίζεις έτσι κάθε τρεις μέρες, αλλά είναι δυνατόν! Είμαστε συνεχώς αντιμέτωποι με τις δικές μας σκέψεις. Είναι όλα έντονα. ”

“ Το θέμα της αντοχής δεν είναι πρόβλημα – είναι όλα τα άλλα. Θα δούμε πόσο καλή είναι η Villarreal την Τρίτη, αλλά δεν εκπλήσσομαι από εμάς γιατί αυτό δουλεύουμε. ”

Για τις απουσίες:

“ Ο Κώστας και ο Curtis είχαν μερικά θέματα. Ο Κώστας επέστρεψε αλλά ο Curtis δεν έχει επιστρέψει ακόμα. Ο Bobby δεν θα είναι έτοιμος ούτε για αύριο. Δεν έχει προπονηθεί ακόμα με την ομάδα. ”

Αν εξακολουθεί να έχει ενέργεια:

“ Δεν έχω έλλειψη ενέργειας – αλλά με ρωτάτε αν η ενέργεια μου είναι ακόμα εδώ. Νιώθουμε ότι βρισκόμαστε στη μέση, όχι στο τέλος. Προσπαθούμε να φτάσουμε σε αυτό το ηλιόλουστο τέλος μαζί. ”

Ο Jürgen Klopp ανανέωσε με τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com