Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ferdinand: «Εάν κερδίσουν το quadruple θα μείνουν αθάνατοι!»

Ferdinand: «Εάν κερδίσουν το quadruple θα μείνουν αθάνατοι!»

Μετά τη νίκη της Liverpool με 2-0 επί της Villarreal, στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Champions League, ο πρώην σταρ της Manchester Utd, Rio Ferdinand, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στο κανάλι BT Sports, προέβη σε σημαντικές δηλώσεις για τις δυνατότητες των Reds αυτή τη σεζόν.

«Εάν η Liverpool κερδίσει το quadruple, θα μείνει στην ιστορία ως η καλύτερη αγγλική ομάδα όλων των εποχών ξεπερνώντας όλους όσους έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι σε αυτή τη χώρα».

«Δεν έχω δει πιο δυνατή ομάδα της Liverpool από αυτή. Με και χωρίς μπάλα, είναι αμείλικτοι. Πολλά πράγματα είναι άξια θαυμασμού: ο τρόπος που πιέζουν τις ομάδες, η απίστευτη ενέργεια που βγάζουν, η τρομερή προσπάθεια και η πιστή εφαρμογή του πλάνου στον αγωνιστικό χώρο».

«Απομένει να δούμε αν θα το επιτύχουν. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή προχωρούν βήμα με βήμα».

Με πέντε παιχνίδια να απομένουν για την Premier League, οι Reds εξακολουθούν να βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από τη Manchester City, αναμένουν τον τελικό του FA Cup με την Chelsea και έχουν κάνει το πρώτο βήμα για να φτάσουν στον τελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν είτε τη City είτε τη Real Madrid.

Δεν ήταν μια εύκολη διαδρομή, αλλά ο τρόπος, με τον οποίο εξελίσσεται αυτή η σεζόν για τους Reds, μέχρι στιγμής, είναι εκπληκτικός.

Η Liverpool πλησιάζει στον στόχο της.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com