Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Emery: «Η Liverpool θα υποφέρει στην έδρα μας»

Emery: «Η Liverpool θα υποφέρει στην έδρα μας»

Σίγουρος πως ο επαναληπτικός της επόμενης Τρίτης θα είναι εντελώς διαφορετικός από τον χθεσινοβραδινό αγώνα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Villarreal, Unai Emery.

Το Κίτρινο Υποβρύχιο δεν απείλησε καθόλου χθες βράδυ τη Liverpool και καλείται να ανατρέψει μια διαφορά δύο τερμάτων στο Ceramica, για να προκριθεί εκείνη στον τελικό του Uefa Champions League.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε:

“ Ήταν καλύτεροι από εμάς στα 90 λεπτά. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, όμως χρειάστηκε να μείνουμε για αρκετή ώρα σε θέση άμυνας. ”

“ Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να πάρουμε την ισοπαλία, αλλά δεν τα καταφέραμε. ” Είπε ο Emery.

“ Θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ στο 1-0, αλλά δεν το κάναμε. Θέλαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν καταφέρουμε να κάνουμε ούτε αυτό. ”

“ Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν φτάσαμε κοντά στην εστία τους. Το 2-0 είναι ένα καθαρό και δίκαιο αποτέλεσμα. ”

“ Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το τελικό αποτέλεσμα, γιατί το άξιζαν. ”

“ Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αμυντικά, αλλά όχι απειλητικοί επιθετικά. Είχαν δύο ή τρεις ευκαιρίες για να σκοράρουν. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβη το ίδιο και πίεσαν, οπότε άξιζαν να σκοράρουν. Το 2-0 είναι ένα καλό προβάδισμα για εκείνους, αλλά όχι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ονειρευτούμε και να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην έδρα μας. ”

“ Το ματς την επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ διαφορετικό από το αποψινό. Είναι πολύ σημαντικό να αλλάξουμε κάτι στην έδρα μας, ίσως τακτικά. Θα υποφέρουν περισσότερο από ότι απόψε. ”

Η Liverpool έκανε το πρώτο βήμα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com