Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκινούν οι συζητήσεις με Klopp για νέο συμβόλαιο!

Ξεκινούν οι συζητήσεις με Klopp για νέο συμβόλαιο!

Liverpool και Jürgen Klopp θέλουν να συνεχίσουν μαζί! Όπως αναφέρουν όλα τα Αγγλικά μέσα από το πρωί της Πέμπτης, οι Reds είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Γερμανού, για να τον κρατήσουν στο Anfield και μετά το 2024.

Ο 54χρονος τεχνικός βρίσκεται στην ομάδα από το 2015 και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, το οποίο και θέλει να εξαντλήσει.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, οι Reds πιστεύουν πως ο Klopp θέλει να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μετά το 2024 και αυτός ήταν ο λόγος που ταξίδεψε στο Merseyside ο Mike Gordon από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και βρέθηκε χθες το βράδυ στις κερκίδες του Anfield για τον ημιτελικό με τη Villarreal.

Όπως προσθέτει ο Dominc King της Daily Mail, οι αρχικές συζητήσεις με την πλευρά του Γερμανού έχουν ήδη λάβει χώρα, με τον μάνατζερ του, Mark Kosicke να δίνει μάλιστα το παρών στο Merseyside Derby της περασμένης Κυριακής και στον χθεσινοβραδινό ημιτελικό.

Η Fenway Sports Group θεωρεί πως τα καλύτερα έρχονται για αυτή την ομάδα της Liverpool που διεκδικεί το quadruple και είναι διατεθειμένη να ανανεώσει όχι μόνο το συμβόλαιο του Klopp, αλλά και των Pep Lijnders, Vitot Matos και Peter Krawietz, ώστε να μπορέσει να χτιστεί μια Κόκκινη δυναστεία τα επόμενα χρόνια.

Αν ο Jürgen Klopp υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο -διάρκειας τουλάχιστον μέχρι το 2026- θα δει τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν τα £10 εκατομμύρια, αν και τα χρήματα δεν αναμένεται να αποτελέσουν πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις.

Για πάντα θέλει να κρατήσει τον Klopp η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com