Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rangnick: «H Liverpool είναι απλά καλύτερη ομάδα από εμάς»

Rangnick: «H Liverpool είναι απλά καλύτερη ομάδα από εμάς»

O Ralf Rangnick δε δίστασε καθόλου να παραδεχτεί τη μεγάλη ανωτερότητα της Liverpool έναντι της United τόσο στο χθεσινό ματς, όσο και στο έμψυχο δυναμικό.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των Red Devils κατέκρινε σφοδρότατα την απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, μίλησε για τη διαφορά επιπέδου ανάμεσα στους δύο «αιώνιους», και εκθείασε τους Reds.

Ας δούμε τις δηλώσεις πού παραχώρησε στη συνέντευξη τύπου του μετά το χθεσινό 4-0:

«Είναι ντροπιαστικό, είναι απογοητευτικό, ίσως ακόμα και εξευτελιστικό. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι είναι 6 χρόνια μπροστά από εμάς. Όταν ήρθε ο Jurgen, έγιναν αλλαγές στον σύλλογο και ανέβασαν όχι μόνο την ομάδα, αλλά και την πόλη σε ένα νέο επίπεδο! Αυτό πρέπει να συμβεί και με εμάς στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.»

«Πρέπει να κάνουμε κριτική στους εαυτούς μας. Αυτό πού παίξαμε στα πρώτα 45′ δεν είναι καν κοντά σε αυτό πού θέλουμε να παίξουμε. Από τη στιγμή πού όλοι οι αμυντικοί μας μέσοι δεν ήταν διαθέσιμοι, αποφασίσαμε να παίξουμε με αμυντική πεντάδα. Πήρα αυτή την απόφαση αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Norwich, στο οποίο χωρίς την πολύ καλή εμφάνιση του David De Gea θα μπορούσαμε εύκολα να δεχτούμε 3 ή 4 γκολ.»

«Η Liverpool έχει καλύτερους παίκτες από εμάς, και αυτό καθρεφτίστηκε καθαρά από το σημερινό (σ.σ. χθεσινοβραδινό) αποτέλεσμα.»

«Θα γίνει σίγουρα μία ανοικοδόμηση. Αυτό ήταν σαφές από τις πρώτες 3-4 βδομάδες μου εδώ. Για μας είναι εξαιρετικά ντροπιαστικό. Πρέπει απλά να παραδεχτούμε ότι είναι καλύτεροι από εμάς – θα έλεγα ότι έχουν 25 αυτοκίνητα της Formula 1 στο ρόστερ τους.»

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απλοί παρατηρητές του τι συνέβαινε στο γήπεδο!»

O Ralf Rangnick στο Anfield.
O Ralf Rangnick στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com