Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν μια εμφάνιση παγκόσμιας κλάσης»

Klopp: «Ήταν μια εμφάνιση παγκόσμιας κλάσης»

Ο Jürgen Klopp δεν θα μπορούσε να μην ήταν απόλυτα χαρούμενος στις δηλώσεις που έκανε μετά την εμφατική νίκη της ομάδας του με 4-0 επί της Manchester United το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης.

Ο Γερμανός μίλησε για τη νίκη και την εμφάνιση:

“ Ήταν μια εμφάνιση παγκόσμιας κλάσης. ”

“ Ήταν προφανώς πολύ σημαντικό. Ξεκινήσαμε και τελειώσαμε καλά τον αγώνα και ενδιάμεσα είχαμε ένα διάστημα όπου έπρεπε να προσαρμοστούμε σε ένα διαφορετικό pressing. ”

“ Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε και κερδίσαμε το παιχνίδι – αν είναι ντέρμπι τότε δεν είναι εύκολο να παίξεις εναντίον μας. ”

“ Αν οι οπαδοί μας θέλουν να πανηγυρίσουν το 9-0 [στα δύο παιχνίδια] είναι εντάξει. Δεν θα διαρκέσει για πάντα, θα αντεπιτεθούν. ”

“ Δεν είναι το αγαπημένο μου αποτέλεσμα, αλλά είναι καλύτερο από πολλά άλλα. Δεν αρχίσαμε να κινούμαστε καλά αμέσως στο δεύτερο ημίχρονο. Μας πήρε λίγο χρόνο, αλλά προσαρμοστήκαμε. Και από εκεί και μετά αγάπησα ξανά το παιχνίδι μας. ”

“ Περιμένουμε πολλά από τους εαυτούς μας, σήμερα μου άρεσαν τα 70-75 λεπτά του, ήταν απολύτως εξαιρετικά. Έπρεπε να προσαρμοστούμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο. ”

Για το χειροκρότημα του έβδομου λεπτού στο Cristiano Ronaldo:

“ Το έβδομο λεπτό τους έκανε όλους να δείξουν την κλάση τους. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα πολύ πιο σημαντικά στη ζωή από το ποδόσφαιρο. Ήταν μια σκέψη για τον Cristiano και την οικογένειά του. ”

“ Για εμένα ήταν η στιγμή του αγώνα. ”

“ Πέρα από όλες τις αντιπαλότητες, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που είναι σημαντικό. Όλες μας οι σκέψεις είναι με τον Cristiano και την οικογένειά του. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς πρέπει να είναι αυτό. ”

Για την καταπληκτική απόδοση του Thiago:

“ Ο Thiago έκανε ένα καλό παιχνίδι. Επομένως, από την άποψή μας, δεν υπάρχει τίποτα για να γκρινιάξουμε. Πραγματικά δεν το θεωρούμε δεδομένο. ”

“ Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι μπορεί να τον διατηρήσει ρυθμό και ότι μπορεί να παίζει όσο πιο συχνά γίνεται. ”

“ Δεν ήθελε να βγει! Ήθελε να μείνει στο γήπεδο – Μου αρέσει αυτή του η επιθυμία ! Έκανε ένα σωστό παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο που παίζει είναι εξαιρετικό, αλλά και η πίεση του ψηλά του ήταν τρελή. Αυτό κάνει το πλήρες πακέτο. Δεν θα μπορούσα να το σεβαστώ περισσότερο. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνος με και χωρίς την μπάλα. ”

Για το φετινό 9-0 επί της United:

“ Δεν συμβαίνει συχνά, και δεν νομίζω ότι θα συμβεί σύντομα ξανά. Δεν είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Δεν είναι σε καλή στιγμή και πάνω από όλα – έχουν πολλούς τραυματισμούς. ”

Για τον Mo Salah πρόσθεσε:

“ Ήταν εξαιρετικός απόψε. Βάζει την ομάδα στην πρώτη θέση. Ο Sadio επίσης – ο Ιανουάριος τους ήταν απίστευτα έντονος. Το ότι είναι τόσο ικανοί σωματικά δεν σημαίνει ότι δεν υποφέρουν σε στιγμές. Είναι και οι δύο πίσω σε καλό δρόμο. ”

“ Και οι δύο (Salah και Mane) ένιωσαν την ένταση τον Ιανουάριο, αλλά εξακολουθούν να είναι εξαιρετικοί για εμάς – αλλά δεν μπορούν να παίζουν κάθε τρεις μέρες. Δεν λειτουργεί έτσι. ”

Τώρα έχουμε ένα μικρό διάλειμμα μέχρι την Everton. Πρέπει να κάνουμε αλλαγές. ”

Για την επιθετική δύναμη της ομάδας:

“ Σκοράραμε υπέροχα γκολ απόψε. ”

“ Είμαστε αρκετά ευέλικτοι επιθετικά. Η πίεση ψηλά ήταν ασύλληπτη απόψε. Το πώς κερδίσαμε μπάλες πίσω ήταν απίστευτο απόψε. ”

“ Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι – πετύχαμε υπέροχα γκολ και όλοι είναι ευχαριστημένοι. ”

Για τον τραυματισμό του Bobby Firmino:

“ Οι εξετάσεις ήταν καλές, όμως εξακολουθεί να πονάει. Ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος για την Κυριακή. ”

Για το δεύτερο ημίχρονο:

“ Άλλαξαν λίγο στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσαν λίγο διαφορετικά. Δεν βρήκαμε κατεύθυνση για να περάσουμε την μπάλα στην περιοχή. Αλλά αυτό που κάνει πολύ καλά αυτή η ομάδα είναι να προσαρμόζεται στις αλλαγές. Να μαθαίνει στο γήπεδο. ”

“ Κατά καιρούς παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο. Το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν απλά ωραίο. Κορυφαίο ποδόσφαιρο. Η επιθυμία που δείξαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Το πρώτο γκολ ήταν καθαρή αποφασιστικότητα. ”

Απλά καλύτερη η Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com