Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Με νοιάζει να κερδίζει η ομάδα και όχι τα γκολ»

Salah: «Με νοιάζει να κερδίζει η ομάδα και όχι τα γκολ»

Στα γκολ επέστρεψε ο Mo Salah χθες το βράδυ, σημειώνοντας δύο στη μεγάλη επικράτηση της Liverpool με σκορ 4-0 επί της Manchester United.

Ήταν τα πρώτα τέρματα του Αιγύπτιου μετά από έναν μήνα, με τον Mo να έχει και μια ασίστ.

Ο επιθετικός ανέφερε στις δηλώσεις του στο Sky Sports: 

“ Η μεσαία γραμμή και η άμυνα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Όταν αμυνόμαστε καλά και κρατάμε το μηδέν – ξέρουμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε. Ήταν μια κορυφαία απόδοση. ”

“ Έχω σκοράρει πολλά γκολ για αυτόν τον σύλλογο, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Ποτέ δεν ανησυχούσα για αυτό [το να μην σκοράρω]. ”

“ Νομίζω ότι όλοι μας προσαρμοζόμαστε και παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Εγώ, ο Sadio και ο Bobby παίζουμε μαζί εδώ και πολύ καιρό. Όλοι κάνουν καλά παιχνίδια – κερδίζουμε παιχνίδια και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. ”

“ Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Sadio σε μια απίστευτη κατάσταση. ” Σημείωσε ο Salah.

“ Μόλις πετύχουμε το πρώτο γκολ, θέλουμε το δεύτερο και το τρίτο. Ήταν μια κορυφαία εμφάνιση από εμάς και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. ”

Για την επιστροφή του στα γκολ:

“ Σκοράρω πολλά γκολ για αυτόν τον σύλλογο. Μερικές φορές έχεις κακή τύχη. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Πρέπει απλώς να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και τα υπόλοιπα δεν είναι στα χέρια μας. ”

Άλλη κλάση ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com