Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Απίστευτη η ποιότητα του Mane»

Klopp: «Απίστευτη η ποιότητα του Mane»

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Sadio Mane, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως ο επιθετικός διαθέτει απίστευτη ποιότητα.

Ο Sadio ήταν ο πολυτιμότερος του Σαββατιάτικου ημιτελικού του FA Cup με την Manchester City, σκοράροντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στις δηλώσεις του ο Γερμανός ανέφερε:

“ Για την ποιότητα του Sadio δεν χρειάζεται να μιλήσουμε γιατί είναι απολύτως απίστευτη, η ποιότητα που έχει. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρείτε μεγαλύτερο θρύλο στη Σενεγάλη ακόμα κι αν προσπαθήσατε. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. ”

“ Προφανώς αυτό που συνέβη τους τελευταίους δύο μήνες ήταν μια ώθηση, αυτό είναι ξεκάθαρο.”

“ Είναι επίσης ένα πραγματικό ταλέντο, οπότε αν κάνεις την ίδια προπόνηση με τον Sadio δεν θα του μοιάσεις ποτέ ή αν κάνω την ίδια προπόνηση εγώ, δεν θα μπορούσα. Είναι ευλογημένος, επιτρέψτε μου να το πω έτσι. Κάνει πολλά πράγματα, απολύτως, αλλά είναι και λίγο τυχερός! Επιτρέψτε μου να το πω έτσι! ”

Για το συμβόλαιο του Mane πρόσθεσε:

“ Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση συμβολαίων. Όταν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε, είστε σίγουρα η πρώτη ομάδα που παίρνει τις πληροφορίες. Μέχρι τότε, απλά πρέπει να περιμένετε. ”

“ Σας ευχαριστώ για την ερώτηση γιατί είναι μια πολύ καλή στιγμή. Φταίω εγώ, έκανα ένα λάθος που μίλησα για την κατάσταση του συμβολαίου με τον Mo που συνήθως δεν κάνω. ” Είπε ο Klopp.

Ο Sadio Mane σημειώνει το 2-0 κόντρα στη Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com