Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Είναι τεράστια η στήριξη των οπαδών μας»

Jota: «Είναι τεράστια η στήριξη των οπαδών μας»

Ο Diogo Jota μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρθηκε στη στήριξη των Κόκκινων οπαδών, τον Jürgen Klopp και τον Luis Diaz που έχει ήδη προλάβει να εντυπωσιάσει.

Ο Πορτογάλος για τον Jürgen Klopp δήλωσε:

“ Θυμάμαι ότι ο Jürgen είπε ότι πηγαίναμε σε μια αποστολή για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Εκείνη την εποχή, νομίζω ότι ήταν [το] παιχνίδι με τη Brentford, οπότε πήραμε τρεις [πόντους] και άλλους τρεις και άλλους τρεις. Αυτό είναι που μας κάνει να πλησιάζουμε στην πρώτη θέση αυτή τη στιγμή. ”

“ Τώρα, πρέπει να περιμένουμε να χάσουν ξανά βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, οπότε σε αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί δεν είναι εύκολο να κερδίσεις επτά παιχνίδια στην Premier League στη σειρά. ”

“ Αυτό σημαίνει να έχεις έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης, σαν εκείνον. Μπορείς να βασιστείς σε αυτόν για να σε επαναφέρει σε καλό δρόμο και να πει τα σωστά πράγματα τη σωστή στιγμή. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε μόνο τον προπονητή, αλλά μια ομάδα που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει εκείνος. ”

“ Απλώς θα πιέσουμε τους εαυτούς μας αυτόν τον τελευταίο ενάμιση μήνα για να πάμε για τα πάντα. Νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε. ”

Για τον Luis Diaz:

“ Απλώς ταιριάζει στην ομάδα, γι’ αυτό ήταν μια εξαιρετική μεταγραφή από τον σύλλογο. Η ενέργεια που βγάζει σε κάθε στιγμή είναι αυτό που χρειαζόμασταν επίσης από τον Ιανουάριο. ”

“ Είναι απλά καλός για εμάς, ξέρουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε σε αυτόν για να προσφέρει, κάθε φορά που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, βγάζει ένα τόσο υψηλό επίπεδο ενέργειας που είναι χαρακτηριστικό της ομάδας μας. ”

Για τον κόσμο πρόσθεσε:

“ Οι οπαδοί μας είναι προφανώς μαζί μας. Αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος της σεζόν, είναι πολύ ενθουσιασμένοι που παλεύουμε για κάθε τρόπαιο. Είναι μαζί μας. Είναι τεράστιο όταν παίζουμε εντός έδρας να μας υποστηρίζουν – ακόμα και εκτός έδρας, είναι πάντα εκεί. ”

Ο Luis Diaz δεν χρειάστηκε προσαρμογή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com