Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σχεδόν πλήρης η Benfica για τον επαναληπτικό απόψε στο Anfield

Σχεδόν πλήρης η Benfica για τον επαναληπτικό απόψε στο Anfield

Ο προπονητής της Benfica Nelson Verissimo, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Belenenses SAD, πραγματοποίησε έξι αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα, ενόψει του αποψινού επαναληπτικού στο Anfield για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι Julian Weigl, Rafa Silva, Goncalo Ramos, Gilberto και ο Alex Grimaldo έμειναν εκτός ομάδας, ενώ ο Jan Vertonghen έμεινε εκτός λόγω τιμωρίας, καθώς παίκτες όπως οι Valentino Lazaro, Soualiho Meite και Joao Mario πήραν φανέλα βασικού.

Απέναντι στην B-SAD, η οποία βρίσκεται στον πάτο της Primeira Liga, η επιλογή του εκτεταμένου rotation φαινόταν ασφαλές στοίχημα για τον Verissimo, μόνο που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό.

Ο πρώην παίκτης της Liverpool, Rafa Camacho, δανεικός επί του παρόντος στην B-SAD από την Sporting CP, πέρασε εύκολα τον Adel Taarabt και έστειλε με ωραία σέντρα την μπάλα στα πόδια του Afonso Sousa, ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η Benfica, με χατ-τρικ του Darwin Nunez (22’, 54’, 58’), γύρισε το παιχνίδι, με τον Taarabt να μοιράζει δύο ασίστ, ενώ ο Mario έδωσε την τρίτη ασίστ της βραδιάς. Η εξέλιξη του σκορ έδωσε την ευκαιρία στον Verissimo να κάνει περισσότερες αλλαγές, με τον Taarabt και τον Everton να αποχωρούν αμέσως μετά το 3-1 και τον Roman Yaremchuk να παίρνει τη θέση του Nunez στο 75’.

Η Liverpool αναμένεται να αντιμετωπίσει απόψε στο Anfield, μια σχεδόν πλήρη Benfica, η οποία δίνει προτεραιότητα στο Champions League, καθώς έχει ουσιαστικά καθηλωθεί στην τρίτη θέση της κορυφαίας κατηγορίας της Πορτογαλίας.

Η μόνη σημαντική απουσία για τους As Águias (οι αετοί) είναι ο δεξιός εξτρέμ Rafa Silva, ο οποίος έχει αποκλειστεί λόγω τραυματισμού, καθώς έχασε την προπόνηση της Τρίτης.

Σχεδόν πλήρης η Benfica για τον επαναληπτικό απόψε στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com