Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρον της Liverpool για Gleison Bremer»

«Ενδιαφέρον της Liverpool για Gleison Bremer»

Η Liverpool δείχνει ενδιαφέρον για τον Gleison Bremer της Torino, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Neil Jones.

Η περίπτωση του κεντρικού αμυντικού έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τους Reds, με το όνομα του να μην βγαίνει από την κόκκινη λίστα.

Για τον Βραζιλιάνο άσο ενδιαφέρεται και η Juventus, όμως η Inter είναι τη δεδομένη στιγμή το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του, όπως σημειώνει ο Jones.

Ο Bremer βρίσκεται στην Torino από το 2018 και η Liverpool πρόσφατα προσέγγισε την Ιταλική ομάδα πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Ιταλικός σύλλογος κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή στα €25 εκατομμύρια και φαίνεται πως είναι έτοιμη να τον παραχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μια μετακίνηση στο Anfield δεν θα πρέπει να θεωρείται όμως πιθανή, παρά το υπαρκτό ενδιαφέρον των Reds.

Η Liverpool έχει ήδη τέσσερις πρωτοκλασάτους κεντρικούς αμυντικούς να παλεύουν για δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα και δεν θα έβγαζε νόημα να προχωρήσει στην απόκτηση ακόμη ενός, αν δεν υπήρχε κάποια αποχώρηση.

Από τους υπάρχοντες στόπερ, μόνο Joe Gomez θα μπορούσε να αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς έχει ξεκινήσει μόλις 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Ενδιαφέρον για τον Joe έχουν δείξει οι Aston Villa και Newcastle, ενώ φημολογία υπήρξε και περί ενδιαφέροντος της Tottenham.

Ως τέταρτο στόπερ υπολογίζεται ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com