Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Καλύτερος από ότι περιμέναμε ο Jota»

Klopp: «Καλύτερος από ότι περιμέναμε ο Jota»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Jürgen Klopp για τον Diogo Jota, μετά την Σαββατιάτικη νίκη με 2-0 επί της Watford στο Anfield.

Ο Πορτογάλος έφτασε τα 20 φετινά γκολ προχθές, ενώ συνολικά έχει σημειώσει 33 σε 70 αγώνες με την Κόκκινη φανέλα.

Ο Γερμανός ανέφερε για τον Diogo:

“ Ήταν πάντα ξεκάθαρο ότι ο Diogo δεν είναι καθαρός εξτρέμ. Ο Diogo είναι ένας επιθετικός που μπορεί να αμυνθεί στα άκρα και να παίξει στα άκρα – και στα δύο άκρα. ”

«Δόξα τω Θεώ που έπαιξε για εμάς και στις τρεις θέσεις μπροστά και πάντα τα πήγαινε πολύ καλά. ”

“ Σήμερα, σε ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικό να παίζουν τα αγόρια το παιχνίδι και όχι η θέση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καταλήξετε σε τέτοιου είδους καταστάσεις όπου δυσκολευόμαστε μερικές φορές αν είμαστε λίγο στατικοί. Αυτή ήταν μια πολύ ρευστή κατάσταση όπου ο Joey ήταν ψηλά, πήρε τη μπάλα, έκανε μια υπέροχη σέντρα, αλλά αν δεν υπάρχει κανείς [εκεί] εξακολουθεί να είναι η ίδια σέντρα χωρίς αποτέλεσμα. Ήταν ένα υπέροχο γκολ, σίγουρα. ”

“ Είναι αυτός ο τύπος και ήταν, σίγουρα, αλλά έχω πει τώρα μερικές φορές, ότι στη Wolves είχε διαφορετική δουλειά και έκανε αυτή τη δουλειά τόσο καλά που σκεφτήκαμε, «τον θέλουμε». Από τότε που ήρθε, βελτιώθηκε πολύ. Αυτό έχει να κάνει λίγο και με την ηλικία του, εξελίσσεται στον κορυφαίο, παγκόσμιας κλάσης επιθετικό βήμα προς βήμα. ”

“ Προσφέρει για την Πορτογαλία αρκετά σταθερά, κάτι που είναι δύσκολο να γίνει εκεί με όλο το επιθετικό ταλέντο που έχει. ” Είπε ο Klopp.

“ Λοιπόν, στην πραγματικότητα, είναι ο παίκτης που πιστεύαμε ότι θα είναι – και μάλιστα λίγο καλύτερος! ”

Ο Diogo Jota έφτασε τα 20 φετινά γκολ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com