Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Fabinho για τον τρόπο παιχνιδιού και τα παρατσούκλια του

Ο Fabinho για τον τρόπο παιχνιδιού και τα παρατσούκλια του

Συνέντευξη στο site της Uefa παραχώρησε ο Fabinho ενόψει των προημιτελικών του Uefa Champions League με την Benfica, μιλώντας για τον τρόπο παιχνιδιού του στους Reds, καθώς και για τα παρατσούκλια που του έχουν δώσει οι συμπαίκτες του.

Ο Βραζιλιάνος εξήγησε πως αγωνίζεται:

“ Παίρνω πολύ την μπάλα και συμμετέχω στη διαδικασία της δημιουργίας. Είναι καλό γιατί έχω πάντα την μπάλα και πάντα συμμετέχω πολύ στις μεταβάσεις μεταξύ άμυνας και επίθεσης. ”

“ Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι υπάρχουν παιχνίδια και κινήσεις που μπορώ να προβλέψω για να κόψω κάποιες πάσες. Μου αρέσει να κλέβω την μπάλα, να παίρνω την μπάλα από την άλλη ομάδα. ”

“ Ανάλογα με το πού κερδίζεις την μπάλα, μπορείς να βάλεις έναν συμπαίκτη σου σε καλή θέση επίθεσης. Νομίζω ότι αυτό μου αρέσει περισσότερο να κάνω. ”

“ Οι επιθετικοί παίκτες κρατούν πάντα τα πρωτοσέλιδα επειδή σκοράρουν γκολ και έχουν καλύτερα συνολικά επιθετικά στατιστικά, οπότε είναι φυσιολογικό. ”

Για τα στατιστικά του στοιχεία:

“ Όσον αφορά τα στατιστικά, υποθέτω ότι δεν πρέπει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα για έναν παίκτη στο ρόλο μου, αλλά είναι καλό όταν μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου με ασίστ και γκολ, οπότε χαίρομαι που σκοράρω και υποστηρίζω την ομάδα στην επίθεση. ”

“ Ανυπομονώ να συνεχίσω να συνεισφέρω σε αυτόν τον τομέα. Γενικά, αυτό είναι: Θέλω να συνεχίσω την καλή δουλειά στην άμυνα και φυσικά, ελπίζω ότι αυτό μεταφράζεται σε καλά συλλογικά στατιστικά για την ομάδα, ώστε να κατακτήσουμε μεγάλα πράγματα. ”

Για τα παρατσούκλια του στα αποδυτήρια:

“ Η πρώτη φορά που άκουσα το «Dyson» ήταν όταν άκουσα τον Jurgen να το λέει μετά από έναν αγώνα στον οποίο αμυνόμουν πολύ καλά, σκουπίζοντας στη μέση του γηπέδου. Το παρατσούκλι «The Lighthouse» μου δόθηκε από τον Pep Lijnders! ” Εξήγησε ο Fabinho.

“ Οι παίκτες συνήθως με αποκαλούν «Flaco». «Flaco» σημαίνει «κοκαλιάρικο» [στα Ισπανικά]. Ο Virgil το ξεκίνησε και τώρα με αποκαλούν όλοι έτσι. Ακόμα και ο προπονητής μερικές φορές με αποκαλεί έτσι. Λοιπόν, αυτό είναι το πιο συνηθισμένο εδώ. ”

Ο Fabinho έχει μόλις σκοράρει το πέναλτι κόντρα στη Watford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com