Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ανανεώνει άμεσα με τη Liverpool o Mohamed Salah!»

«Ανανεώνει άμεσα με τη Liverpool o Mohamed Salah!»

Το γύρο των αγγλικών media κάνει από χθες το βράδυ η φημολογία πως ο Salah είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Liverpool!

Το τωρινό deal με τον Αιγύπτιο σταρ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023, η διάθεση και των δύο είναι δεδομένα να ανανεώσουν, όμως οι τελευταίες ενημερώσεις λένε πως οι διαπραγματεύσεις έχουν παγώσει.

Ο Salah απαιτεί γενναία αύξηση, η Liverpool θέλει να τον κάνει το πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της, όμως τα χρήματα που ζητάει ο Μο θα δημιουργούσαν πρόβλημα στη δομή της μισθοδοσίας στο σύλλογο.

Οι πληροφορίες, όμως, που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας το βράδυ του Σαββάτου μιλάνε για διαφοροποίηση αυτής της κατάστασης.

Σύμφωνα με τον John Richardson, ο οποίος είναι ένας αξιοσέβαστος δημοσιογράφος, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα γνωστός στα αθλητικά νέα της Liverpool, ανέφερε σε άρθρα του στις Sunday Express, Sports Star αλλά και Sunday Mirror πως ο Αιγύπτιος πείσθηκε να αλλάξει στάση και τώρα ζήτησε την υπογραφή νέου, πολυετούς συμβολαίου, που θα τον κρατήσει στο Anfield μέχρι το τέλος της καριέρας του!

Τα μέσα που αντιπροσωπεύει ο Richardson δεν είναι ιδιαίτερα έμπιστα και πολλές ψευδής πληροφορίες έχουν γραφτεί σε φυλλάδες της Κυριακής για καθαρά κερδοσκοπικούς λόγους, όμως το γεγονός ότι γράφεται στα συγκεκριμένα μέσα με τόσο μεγάλη σιγουριά ίσως και να είναι αξιοσημείωτο.

Λάδι στη φωτιά έβαλε χθες και ο καλός φίλος του Salah, Dejan Lovren, με τον πρώην στόπερ των Κόκκινων να ανεβάζει δύο emoji που εκφράζουν χαρά, ακριβώς μετά τη δημοσιοποίηση αυτών των φημών.

Έχοντας στο νου ότι η πρόθεση του Αιγύπτιου είναι μόνο να μείνει στη Liverpool, αλλά και τη… δυναμική που έχουν αποκτήσει αυτές οι φήμες, ίσως και να έχει αξία να τις προσέξουμε σοβαρά.

Κεντρικό θέμα στα αθλητικά είναι η φήμη για ανανέωση του Mohamed Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com