Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hodgson: «Κανένας παίκτης της Liverpool δεν ζήτησε πέναλτι»

Hodgson: «Κανένας παίκτης της Liverpool δεν ζήτησε πέναλτι»

Παράπονα για το πέναλτι που τελείωσε το χθεσινό παιχνίδι είχε ο προπονητής της Watford, Roy Hodgson, τα οποία και εξέφρασε στις δηλώσεις που παραχώρησε στο BT Sport.

Ο προπονητής των Hornets ανέφερε για το πέναλτι πάνω στον Jota:

“ Νομίζω ότι υπήρχαν πολλά να θαυμάσεις στην εμφάνιση μας. Είμαι λίγο στεναχωρημένος με αυτή την απόφαση για το πέναλτι του VAR στο τέλος γιατί δεν υπήρξε διαμαρτυρία από κανέναν παίκτη της Liverpool για πέναλτι.

«Ο Jurgen και εγώ δεν είχαμε ιδέα τι έλεγχαν ή τι έκαναν. Δεν νομίζω ότι πρόκειται για αυτό το VAR. Το VAR έχει κάνει μερικά καλά πράγματα αυτή τη σεζόν, αλλά δεν γίνεται να δώσεις ένα δεύτερο γκολ σε μια ομάδα στο 88ο λεπτό. ”

Για την ήττα της ομάδας του:

“ Σε κάποιο βαθμό, καταστρέφοντας ένα συναίσθημα που μπορεί να είχαμε με αυτό το 1-0, μπορεί να είχαμε δημιουργήσει μια ευκαιρία ή κάτι τέτοιο σε αυτά τα τελευταία λεπτά. Αυτή είναι η μόνη θλιβερή νότα για μένα. ”

“ Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών. Δεν νομίζω ότι μπορούσαμε να είχαμε κάνει πολλά περισσότερα από ό,τι κάναμε σήμερα. ” Είπε ο Hodgson.

“ Δεν πηγαίνεις συνέχεια στη Liverpool, στη Manchester City και στην Chelsea και σε τέτοιου είδους συλλόγους. Η σημερινή εμφάνιση μου δίνει ένα είδος καρδιάς. Δεν υπάρχει αμφιβολία σήμερα, δεν ήταν μια βόλτα στο πάρκο για τη Liverpool. ”

“ Μπορούμε να θεωρήσουμε τους εαυτούς μας λίγο ατυχείς που κάποια από τη δουλειά που κάναμε δεν μας οδήγησε σε κάτι. ”

Ο Fabinho σημείωσε το τελικό 2-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com